ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ: Γιορτή του ποδοσφαίρου με το Σκούταρι να σηκώνει τη κούπα (360 φωτος)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ: Γιορτή του ποδοσφαίρου με το Σκούταρι να σηκώνει τη κούπα (360 φωτος)

Ο αγώνας ήταν μια γιορτή για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο αφού η πετυχημένη διοργάνωση από τη διοίκηση της Ένωσης σε συνδυασμό με την παρουσία 2000 φίλων του ποδοσφαίρου συνέθεσαν το όμορφο σκηνικό στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Ο αγώνας κρίθηκε στην ποιότητα και την εμπειρία των παικτών της Ελπίδας Σκουτάρεως ενώ τα συγχαρητήρια αξίζουν και στη Δόξα Λιθοτόπου που απέδειξε ότι δίκαια έφτασε στον μεγάλο τελικό.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι κυπελλούχοι προηγήθηκαν στο 20ο με τον αρχηγό τους Αλέξανδρο Πασχαλούδη, η Δόξα Λιθοτόπου έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τους Μπογιατζή και Γρούλιο, ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης τα έπαιξε όλα για όλα με την είσοδο των Ζαχαριάδη, Ζιγκερίδη και Σαββίδη αλλά ο Αλέξης Γκράτσιος (που όπως είπε ήταν υπηρεσιακός, προπονητής, για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει και αύριο θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής) διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι, η ομάδα του κράτησε το μηδέν και κατάφερε με τον Σάκη Γκόγκα να κάνει το 2-0 στο τέλος του αγώνα.

Κύπελλο ΕΠΣ Σερρών 2017: Δόξα Λιθοτόπου-Ελπίδα Σκουτάρεως 0-2

Posted by Ανεξάρτητος on Sunday, March 12, 2017

 

Τα γκολ:

20ο  Σέντρα του  Ζαχαριά  από τα αριστερά, ο Αλέξανδρος Πασχαλούδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

94ο Γκολ με τη σφραγίδα του Σάκη ΓκόγκαΟ υψηλόσωμος φορ με ατομική προσπάθεια και με αντιπάλους δύο αμυντικούς, με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

MVP του αγώνα ο Αλέξανδρος Πασχαλούδης

Δόξα Λιθοτόπου (Μπ. Χρυσοστομίδης): Ματενόγλου, Ιακωβίδης, Αβραμίδης, Τρούπης, Δημητρίου(72ο  Ζαχαριάδης), Σαββίδης Σταυρ Αν., Μπογιατζής(53ο Ζιγκερίδης), Μουτίδης, Γρούλιος, Παπαδόπουλος(84ο  Σαββίδης Στεφ Αν.), Σιδηρόπουλος

Ελπίδα Σκουτάρεως (Αλ. Γκράτζιος): Νικολούδης, Κουτζαβασίλης, Κωφοκώτσιος, Αντωνογλούδης(64ο  Σιδηρόπουλος), Ουζούνογλου(81ο Στεφανίδης), Μουσικάκης, Τάντιτς(71ο  Κεχαγιάς), Δίγγας, Πασχαλούδης, Γκόγκας, Ζαχαριάς

(πηγη κειμένου: ΕΡΤ Σερρών)