ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΣΕΚΑ: Στο ΔΑΚ με Αστέρα Τρικάλων ο Πανσερραϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΣΕΚΑ: Στο ΔΑΚ με Αστέρα Τρικάλων ο Πανσερραϊκός

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (25/09) στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο η κλήρωση του 20ου Κυπέλλου Ελλάδος, στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά και η ομάδα μπάκετ με αμαξίδιο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

Η Ομοσπονδία του Μπάσκετ με αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον διαιτητή, Βασίλη Μπίκα, για τη συμμετοχή του και τη βοήθεια του στην κλήρωση.

Το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένο για τις 10 και 11 Νοεμβρίου.

 Έπειτα από την κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε, τα ζευγάρια της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος είναι τα εξής:

  1. Μαρούσι – Άτλας
  2. Ήφαιστος – Δωδεκάνησος
  3. ΠΑΣΚΑ – Ίρις Καβάλας
  4. Μέγας Αλέξανδρος – Ηρόδικος
  5. Αετοί Κρήτης – Ηράκλειο
  6. Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρικάλων

Όλες οι νικήτριες ομάδες, περνούν στη Γ΄Φάση της διοργάνωσης εκτός από τον νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρικάλων που θα αντιμετωπίσει στη Β΄Φάση τους Αργοναύτες Βόλου, που μετά την κλήρωση πέρασε απευθείας (by) στη Β΄Φάση.

Ο αγώνας της Β΄Φάσης θα διεξαχθεί στις 17-18 Νοεμβρίου.

Τα παιχνίδια της Γ΄Φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Νοεμβρίου. Γηπεδούχοι σ΄αυτές τις αναμετρήσεις θα είναι οι νικητές των ζευγαριών Μαρούσι – ΆτλαςΠΑΣΚΑ – Ίρις Καβάλας και Αετοί Κρήτης – Ηράκλειο.

Ο Άρης βρίσκεται κατευθείαν στο Final Four, ως διοργανωτής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ύστερα από την κλήρωση, που έγινε, τοποθετήθηκε στον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης της διοργάνωσης.

Advertisements