Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Σέρρες: Ανάγκη το έθνος να μείνει ενωμένο για την οριστική έξοδο από την κρίση (350 φώτος)

Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Σέρρες: Ανάγκη το έθνος να μείνει ενωμένο για την οριστική έξοδο από την κρίση (350 φώτος)

Την ανάγκη του έθνους για ενότητα, το στόχο του για «ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας, τη γρήγορη ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας των εκδηλώσεων για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών.

 «Η ανάγνωση της ιστορίας μας θυμίζει ότι στο διάβα των δεκαετιών η Ελλάδα τα κατάφερε και μεγαλούργησε όταν ήταν ενωμένη. Αντίθετα, όταν ήταν διχασμένη της τύχαιναν εθνικές συμφορές. Τώρα η υπόθεση της ενότητα του έθνους παραμένει ένα βασικό ζητούμενο καθώς η χώρα πλησιάζει προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου»

τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις Σέρρες.

«Εύχομαι κι ελπίζω την επόμενη των εκλογών η Ελλάδα να είναι πραγματικά ενωμένη και ταγμένη στον κοινό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας, τη γρήγορη ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση», κατέληξε.

Οι εκδηλώσεις για την 106η επέτειο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε το Σάββατο 29/6 τις εκδηλώσεις για την 106η επέτειο από την απελευθέρωση των Σερρών.

Το σύντομο πρόγραμμα (δύο ώρες) της παρουσίας του στην πόλη των Σερρών πρωί ξεκίνησε με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την επίσημη δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφανιών στην Πλατεία Ελευθερίας στο άγαλμα του ήρωα της Επανάστασης του 1821 Εμμανουήλ Παπά. Εκει εκτός από την, παρανόηση που είχε ως συνέπεια να καταθέσει ο κ.Μητσοτάκης… δύο φορές στεφάνι, ακούστηκαν σποραδικες επευφημίες όταν κατέθεταν στεφάνια εκπρόσωποι των ένστολων δυνάμεων, αντίθετα σποραδικές αποδοκιμασίες ακούστηκαν όταν κατέθεσε στεφάνι, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή.

Ακολούθησε η μαθητική (παρέλασαν οι σημαίες όλων των σχολείων της πόλης)  και στρατιωτική παρέλαση.

Μετά το πέρας της Παρέλασης ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν αναχωρήσει για το Κιλκίς, έβγαλε άφθονες σελφι με μικρούς, αλλά και μεγάλους που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γ.Μωϋσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, οι βουλευτές του ν.Σερρών και απλοί πολίτες.

Φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις (335 φώτος)