ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Την Κυριακή 15 Μαη γεμίζουμε πάλι τις πλατείες σε όλη τη χώρα

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Την Κυριακή 15 Μαη γεμίζουμε πάλι τις πλατείες σε όλη τη χώρα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΛΑΕ Σερρών με την οποία καλεί τον κόσμο την Κυριακή 15 Μάη 2016 και ώρα 7 το  απόγευμα, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση του κινήματος  «#ΑΡΚΕΤΑ»,  στον πεζόδρομο της ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ στις Σέρρες και σε όλες τις άλλες πόλεις της χώρας.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της:

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, την πρωτοβουλία «#ΑΡΚΕΤΑ» που επιχειρεί να συντονίσει μια μεγάλη κινητοποίηση σε πολλές πόλεις της χώρας, στο πλαίσιο ενός ευρωπαϊκού και παγκόσμιου συντονισμού κινητοποιήσεων, στις 15 Μάη.

Η κινητοποίηση αυτή προσπαθεί να γενικεύσει τις λαϊκές αγρυπνίες που ξεκίνησαν στη Γαλλία με αφορμή τα πρωτοφανή αντεργατικά μέτρα της Γαλλικής κυβέρνησης. Στη χώρα μας έχουμε πολύ περισσότερους λόγους για να συμμετέχουμε στην κινητοποίηση λόγω της πλημμυρίδας των, μόλις πρόσφατα, ψηφισθέντων αντεργατικών μέτρων αλλά και του νέου αντιλαϊκού νομοσχεδίου που ετοιμάζεται να περάσει η ελληνική κυβέρνηση πριν από το Eurogroup της 24ης Μάη.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί την νεολαία, τους εργαζόμενους, όλα τα θύματα των μνημονίων, τα συνδικάτα τα κινήματα να συμετάσχουν μαζικά και αποφασιστικά.

Ο αγώνας για την κατάργηση των Μνημονίων και όλων των αντιλαϊκών πολιτικών, για Δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία, συνεχίζεται και κλιμακώνεται.