Λαφαζάνης-Αποστόλου: Στηρίζουμε την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και τους τευτλοπαραγωγούς της χώρας μας

Λαφαζάνης-Αποστόλου: Στηρίζουμε την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και τους τευτλοπαραγωγούς της χώρας μας

Λαφαζάνης-ΕΒΖ-τευτλαΜε γραπτή δήλωσή τους οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Υπουργος ΠΑΠΕΝ και Βαγγέλης Αποστόλου, Αναπληρωτής Υπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης δηλώνουν την στήριξή τους στην ΕΒΖ και στους τευτλοπαραγωγούς, ενώ ανακοινώνουν και τη τοποθέτηση νέου Διευθύνοντος Συμβούλου στη διοίκηση της ΕΒΖ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την παραγωγική αναζωογόνηση της χώρας, στηρίζουμε πλήρως την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) και τονίζουμε την ανάγκη να εφαρμοσθεί ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της βιομηχανίας, το οποίο ως έναν από τους κύριους στόχους του θα πρέπει να έχει τη στήριξη και ενδυνάμωση της τευτλοκαλλιέργειας και των τευτλοπαραγωγών στη χώρα μας.

Στην κατεύθυνση αυτή προτείνουμε να αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΒΖ ο Δημήτρης Γιαννακίδης, πετυχημένο, δοκιμασμένο και έμπειρο ανώτατο στέλεχος της βιομηχανίας.

Δηλώνουμε ότι για την εκκίνηση της φετινής τευτλοκαλλιέργειας στηρίζουμε ένα τιμολόγιο για τους τευτλοπαραγωγούς, το οποίο θα καθιστά βιώσιμη την καλλιέργειά τους και θα τους αποδίδει ένα αξιοπρεπές εισόδημα με βάση το περσινό τιμολόγιο.

Advertisements