ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Η Δημοτική Αρχή της Βισαλτίας στηρίζει και ρίχνει νερό στο μύλο των σύγχρονων απογόνων του Χίτλερ και Μουσολίνι!

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Η Δημοτική Αρχή της Βισαλτίας στηρίζει και ρίχνει νερό στο μύλο των σύγχρονων απογόνων του Χίτλερ και Μουσολίνι!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική κίνηση «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Βισαλτίας με την οποία κατηγορεί τη Δημοτική αρχή της κυρίας Δουβίτσα ότι προσεταιρίζεται τη Χρυσή Αυγή με πράξεις και αποφάσεις που συμβάλουν στη διαστρέβλωση της Ιστορίας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της η «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφέρει:

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δήμοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας οι δημοτικοί σύμβουλοι καλέστηκαν να παραβρεθούν σε εκδήλωση του “Συλλόγου Οικογενειών και θυμάτων 1944 που σφαγιάστηκαν υπό τον κομμουνιστών”.

laiki-syspeirosiΤο παραπάνω κάλεσμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, έρχεται σε συνέχεια της απόφασης για μεταφορά του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης από την κεντρική πλατεία της Νιγρίτας με πρόσχημα τα έργα διαμόρφωσης της πλατείας, την  άρνηση – αδυναμία του Δήμου να συμβάλει στην αναστήλωσή του μνημείου στο Τασιολουκ που πρόσφατα κατέστρεψαν  φασιστοειδή!!

Καταγγέλουμε τη δημοτική αρχή γιατί με την πράξη της αυτή συμβάλει στην διαστρέβλωση της ιστορίας μετατρέποντας τους συνεργάτες των ΝΑΖΙ σε θύματα. Στηρίζει και ρίχνει νερό στο μύλο των σύγχρονων απογόνων τους, τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής και τους κάθε λογής νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι.

Οι πρακτικές αυτές πρέπει να καταδικαστούν από το λαό ολόκληρου του δήμου Βισαλτίας.

Ο λαός να ορθώσει τείχη απέναντι στο φασισμό όπου και με όποια μορφή αυτός εμφανίζεται. Να τους απομονώσει. Να πει όχι στη διαστρέβλωση και παραχάραξη της ιστορίας.

Τιμούμε την ιστορία των αγωνιστών που έδωσαν τον αίμα τους για την ελευθερία με τους αγώνες του σήμερα ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που γεννά τη φτώχεια, την εξαθλίωση και το φασισμό!