Λαμπερά τα εγκαίνια του πολυχώρου Cineplexx από την ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια – Τσαρουχά – Και πρεμιέρα του “Spectre”! (φωτος)

Λαμπερά τα εγκαίνια του πολυχώρου Cineplexx από την ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια – Τσαρουχά – Και πρεμιέρα του “Spectre”! (φωτος)

Περισσότεροι από 800 εκλεκτοί καλεσμένοι από ένα ευρύ φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας, κυρίως από τη όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 στα επίσημα εγκαίνια του νέου, πλήρως ανακαινισμένου κινηματογραφικού πολυχώρου CINEPLEXX στο One Salonica Outlet Mall, και παρακολούθησαν μετά, την αποκλειστική πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond 007, «Spectre».

Η τελετή εγκαινίων σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, έγινε από την ΥΜΑΘ, κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, που αγαπά και η ίδια πολύ τον κινηματογράφο. «Ήταν μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία», δήλωσε η κυρία Κόλλια – Τσαρουχά μετά την τελετή και ευχαρίστησε τους επενδυτές «για την αποφασιστικότητα τους να φέρουν την επιχείρησή τους στην Ελλάδα».
«Είναι ευρέως γνωστό, πρόσθεσε, ότι η Θεσσαλονίκη αγαπά τον κινηματογράφο, και ελπίζω ότι αυτός ο εξαιρετικός χώρος εδώ απόψε, το CINEPLEXX, θα προσφέρει μια ανάσα στην οικονομία της πόλης, και θα ενισχύσει τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία της».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Καταλήγοντας η κ.Τσαρουχά, ανέφερε ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, «καλό είναι να θυμόμαστε πως εκτός από την πραγματικότητα, έχουμε ανάγκη και από το παραμύθι, που προσφέρει και η Έβδομη Τέχνη».

«Είμαστε εδώ για να μείνουμε, αλλά και για να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα τις δραστηριότητές μας», δήλωσε ο κ. Christof Papousek, CFO και συνιδιοκτήτης της αυστριακής εταιρείας Cineplexx International GmbH.
«Είμαι πεπεισμένος», συνέχισε, «ότι πήραμε την σωστή απόφαση επενδύοντας τώρα στην Ελλάδα, και αισιοδοξώ ότι το κινηματογραφόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης θα αγκαλιάσει την προσπάθεια και θα βρει στους χώρους μας την ποιότητα και την πρωτοπορία σε όλα τα επίπεδα».

Με την είσοδό μας στην Ελληνική αγορά προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές υψηλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών αλλά και ευκαιρίες εργασίας σε όλη την τοπική κοινωνία.