Λεκτικός διαπληκτισμός βουλευτών της ΝΔ με τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής σε συνεστίαση των Ευελπιδων Μελένικου στο Σιδηρόκαστρο

Σιώης ΝικήταςΠεριστατικό λεκτικού διαπληκτισμού, συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (31/3) στο Σιδηρόκαστρο, με πρωταγωνιστή τον τέως Σερραίο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νικήτα Σιώη, (ό οποίος παραιτήθηκε, υπέρ του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο (μη σερραίο) Αρτέμη Ματθαιόπουλο, επικαλούμενος «φόρτο εργασίας», για να διοριστεί στη συνέχεια μετακλητός υπάλληλος της βουλής).  

Οι βουλευτές της Ν.Δ Φ.Αραμπατζή και Θ.Λεονταρίδης, παραβρέθηκαν σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ευελπίδων Μελενίκου στην πόλη του Σιδηροκάστρου.

Σύμφωνα με το blog kastrosintikis.blogspot.gr, κατά την αποχώρηση τους, φέρεται να δέχτηκαν φραστική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, τύπου “αλήτες”, “¨κλέφτες” κ.α., από τον Νικήτα Σιώη, ο οποίος νωρίτερα επιχείρησε να καλέσει και άλλους ομοϊδεάτες του μέσω κινητού, προκειμένου να “γιουχάρουν” τους δύο βουλευτές. Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης απομακρύνθηκε χωρίς καμία αντίδραση, ενώ η Φωτεινή Αραμπατζή, ζήτησε από τον Γραμματέα της Τ.Ο Σερρών να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς του. “Μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί είσαι βολεμένος στη βουλή” του δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ, για να της απαντήσει ευθαρσώς … “Σιγά. Ένα χιλιάρικο παίρνω”. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση παρευρισκομένων.

Η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής δίνει με ανακοίνωσή της την δική της εκδοχή για το περιστατικό

Η Ανακοίνωση της ΤΟ Χρυσής Αυγής

Τα παπαγαλάκια των  καθεστωτικών ΜΜΕ για άλλη μια  φορά βλέπουν παντού προκλήσεις Χρυσαυγιτών, διαστρεβλώνοντας ή αποκρύπτοντας  την αλήθεια. Έτσι, για ένα ασήμαντο συμβάν που έγινε στο περιθώριο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Ευελπίδων Μελενίκου στο Σιδηρόκαστρο, στην οποία μετέβη και ο Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης, γραμματέας της Τ.Ο. Σερρών, έβγαλαν και πάλι τη χολή τους, αναφέροντας τα γνωστά φαιδρά περί προπηλάκισης βουλευτών κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί από τους παρευρισκόμενους κατοίκους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, αφού αντιλήφθηκαν την παρουσία των Βουλευτών της Ν.Δ. Αραμπατζή και Λεονταρίδη, άρχισαν να αποχωρούν από την εκδήλωση εμφανώς ενοχλημένοι. Ο κύριος Λεονταρίδης, αφού αντιλήφθηκε την παρουσία ενός μέλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μόνος του εγκατέλειψε τον χώρο της εκδήλωσης.
Εμφανώς ενοχλημένη, η βουλευτής  Αραμπατζή άρχισε να ωρύεται, απευθυνόμενη και στον Συναγωνιστή Σιώη.
Καλά θα ήταν οι “εθνοπατέρες” που έχουν φέρει με την ψήφο τους τον Ελληνικό Λαό σε αυτή την κατάσταση και αμείβονται τόσα χρόνια με υπέρογκα ποσά από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού να μην μιλάνε για “βολεμένους”, γιατί οι Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι οι μόνοι που αποδεδειγμένα επιστρέφουν το μεγαλύτερο ποσοστό της αμοιβής τους στον Ελληνικό Λαό μέσω της Αλληλεγγύης Ελλήνων, ενώ αυτοί ούτε ασχολούνται με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το έθνος μας. 
Καλό θα ήταν επίσης οι “ενημερωτές” των καθεστωτικών ΜΜΕ να μην διαστρεβλώνουν την αλήθεια…..γιατί ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν τρώει πλέον κουτόχορτο.