Λεπτομέρειες που θα κάνουν την βάπτιση μοναδική

Λεπτομέρειες που θα κάνουν την βάπτιση μοναδική

Η βάπτιση είναι μία μεγάλη γιορτή για το μικρό σας και για εσάς. Πρόκειται να του δοθεί το όνομα που θα το συνοδεύει σε όλη του την ζωή, έχοντας πια την προσωπική του ταυτότητα.

Σίγουρα οι προετοιμασίες για την σημαντική αυτή μέρα είναι πολλές, αλλά καλό είναι να σταθούμε σε βασικές λεπτομέρειες που θα κάνουν εκείνη την μέρα να είναι πιο λαμπερή.

Αν η βάπτιση στηρίζεται σε κάποια θεματολογία, τότε μπορείτε να επιλέξετε πιο εύκολα τα προϊόντα εκείνα που θα απαρτίζουν στην βάπτισή σας, αφού σε γενικές γραμμές το concept έχει ένα ύφος και στυλ.

Αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά για μπομπονιέρες, διαμορφώνοντας τις δικές σας δημιουργίες για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.

Αν επιλέξετε να αγοράσετε τις μπομπονιέρες βάπτισης, η γκάμα των προϊόντων είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα η επιλογή σας δεν θα φαντάζει τόσο απλή. Καλό είναι να αποκλείσετε αμέσως κάποιες επιλογές που δεν ανταποκρίνονται στα γούστα σας. Η επιλογή της μπομπονιέρας είναι πολύ σημαντική, αφού αποτελεί το αναμνηστικό δώρο για τους καλεσμένους σας, το οποίο μπορεί να διακοσμεί τον χώρο σας πολύ καιρό. Δείτε εδώ μπομπονιέρες βάπτισης που ξεχωρίζουν!

Ποιες παραμέτρους πρέπει να σκεφτείτε;

  1. Τον αριθμό των καλεσμένων σας. Συνήθως επιλέγετε λίγες παραπάνω μπομπονιέρες από τον αριθμό των προσώπων που θα παρευρίσκονται στο μυστήριο.
  2. Στην επιλογή σας, σκεφτείτε πολύ περισσότερο τα παιδιά και επιλέξτε με βάση τα δικά τους γούστα! Ως γνωστόν, εκείνα σε κάθε βάπτιση είναι οι πρωταγωνιστές.

Δείτε παρακάτω μερικά σχέδια:

Μπλε πουγκί με χρωματιστή λινάτζα και σχέδιο μπρελόκ που ταιριάζει απόλυτα σε βάπτιση αγοριού. Αγοράστε με ένα κλικ την παραπάνω μπομπονιέρα βάπτισης !

Πουγκί λευκό με κόκκινο πουά! Μία από τις πιο vintage επιλογές για το κοριτσάκι σας!

Μέσα από το WeddingCards εκτός από έτοιμες προτάσεις σε μπομπονιέρες, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε υλικά από τα οποία μπορείτε να χειροτεχνήσετε την δική σας δημιουργία. Τούλια, πουγκιά, κουφέτα και πολλά αξεσουάρ είναι στην διάθεσή σας για να επιλέξετε…

Advertisements