Λέβητες αερίου για περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας

 

Για να φτιάξετε τις ιδανικές συνθήκες θέρμανσης στον χώρο σας όλες τις ημέρες του χειμώνα, πληρώνοντας σχεδόν τα μισά χρήματα, απ’ ότι συνήθως επιλέξτε λέβητες αερίου Vaillant !

Το φυσικό αέριο θεωρείται πλέον ένα από τα καθαρότερα καύσιμα, με το λιγότερο ρυπογόνο καύσιμο που πλησιάζει πολύ στο μοντέλο της τέλειας καύσης.

Γιατί φυσικό αέριο;

  • Για να απολαμβάνετε εξοικονόμηση χρημάτων
  • Για να έχετε μεγάλη θερμική άνεση
  • Για να χρειάζεστε λιγότερο καθαρισμό και συντήρηση

Το σημαντικότερο όλων είναι το εγκατεστημένο δίκτυο που παρέχει το καύσιμο, χωρίς να χρειάζεται να το πληρώσετε, όπως κάνετε με το πετρέλαιο. Ούτε παραγγελίες, ούτε καθυστερήσεις, ούτε τίποτα που να σας κάνει να εξαρτάστε από τρίτους.

Λέβητες αερίου με Επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μέσω του ενεργειακού επιθεωρητή, τα σπίτια που χτίστηκαν πριν από το 1990 μπορούν να ανέβουν μία ενεργειακή κλάση, με παρεμβάσεις. Η πιο συνηθισμένη είναι η αλλαγή λέβητα. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να λάβετε ετησίως μέχρι και 30% επιδότηση ή χαμηλότοκο δάνειο.

Σημαντικά πλεονεκτήματα από την εγκατάσταση λέβητα αερίου

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η ραγδαία αύξηση των τιμών στα καύσιμα είναι τόσο μεγάλη και βλαβερή στην τσέπη του καταναλωτή που οι οικολογικές προτάσεις στα καύσιμα έχουν πάρει τα πάνω τους. Έτσι, οι λέβητες αερίου έχουν θέση σε κάθε νοικοκυριό με ανάγκες και απαιτήσεις.

Ζεστό νερό χρήσης για περισσότερη άνεση

Μπορείτε να απολαμβάνετε ζεστό νερό χρήσης με την παράλληλη λειτουργία του λέβητα. Αυτό σημαίνει ότι η άνεση στο μαγείρεμα και στην καθημερινές δουλειές του σπιτιού, είναι μεγάλη.

Αθόρυβη λειτουργία

Με τη λειτουργία του λέβητα, δεν ακούγεται τίποτα στο σπίτι, όπως μπορεί να γίνεται κατά την έναρξη της θέρμανσης με πετρέλαιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο λέβητας να λειτουργεί ακόμα και το βράδυ, όταν κοιμάστε.