Λευκά είδη για το παιδικό δωμάτιο από την πιο δυνατή συλλογή

Λευκά είδη για το παιδικό δωμάτιο από την πιο δυνατή συλλογή

Τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο ειδικά για το δωμάτιό τους, στο οποίο περνάνε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους μέσα στην ημέρα. Εκτός λοιπόν από τα παιχνίδια και τα έπιπλα, εξίσου σημαντικά είναι και τα λευκά είδη που θα περιστοιχίζουν τον χώρο.

Τα λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ κάνουν και φέτος την διαφορά, προσφέροντας μία συλλογή, η οποία χρωματίζει και δίνει ιδιαιτερότητα τόσο λόγω της ποιότητάς της όσο και λόγω του μοντέρνου χαρακτήρα της. Αν λοιπόν είναι καιρός για αλλαγές στο παιδικό δωμάτιο ή ήρθε η ώρα να μετατρέψετε τον βρεφικό χώρο σε παιδικό, κάντε το σωστά!

Παιδικά σεντόνια και παιδικά παπλώματα

Τα LITTLE MISS  είναι η απάντηση στην κοριτσίστικη φινέτσα. Αποτελούνται από 100% βαμβάκι και απεικονίζουν πολύ ιδιαίτερα σχέδια τα οποία ξετρελαίνουν τα παιδιά! Εκτός από τα σεντόνια, μπορείτε να παραλάβετε όλο το σετ με την παιδική παπλωματοθήκη, τις μαξιλαροθήκες κ.τ.λ.

kentia-paploma

Αντίστοιχα το σετ LITTLE MEN, είναι μία ιδανική επιλογή για τα αγόρια. Απεικονίζει τρισχαριτωμένα πλασματάκια σε διάφορες εκδοχές και φυσικά αποτελείται από 100% βαμβακερά υλικά που προσφέρουν υγιεινή και φιλτράρουν τον ιδρώτα, χωρίς να δημιουργούν μικροοργανισμούς.

Δείτε εδώ  ακόμα περισσότερα παιδικά σεντόνια και πάρτε τη σωστή απόφαση για το δωμάτιο του μικρού σας ήρωα!

Παιδικές κουβέρτες

 Στην νέα συλλογή της ΚΕΝΤΙΑ  μπορείτε να βρείτε κουβέρτες με όλους τους ήρωες της Disney, όπως Barbie για κορίτσια και Hot Wheels για αγόρια σε βελουτέ υφή.

Επιλέξτε έξυπνα μέσα από το online κατάστημα kentia.gr

 Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να βρείτε μοναδικές προτάσεις από ολοκληρωμένα σετ λευκών ειδών για όλο το παιδικό δωμάτιο , αρκεί να πλοηγηθείτε λίγο στην μεγάλη ποικιλία.