Λευκά είδη – Οδηγός επιτυχίας για τα ξενοδοχεία

Λευκά είδη – Οδηγός επιτυχίας για τα ξενοδοχεία

Η εικόνα ενός χώρου αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα του διαμένοντα! Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους χώρους των ξενοδοχείων, αφού σε αυτήν την περίπτωση η κάθε επιχείρηση δίνει έμφαση σε ένα συγκεκριμένο στυλ και πολύ περισσότερο στην ποιότητα, η οποία φανερώνει την αξία του ξενοδοχείου για την κάθε λεπτομέρεια.

Ένα από τα βασικότερα λευκά είδη που διαμορφώνουν όλα τα δωμάτια είναι τα σεντόνια, τα οποία μπορεί ως επί το πλείστον να είναι μονότονα και άσπρα, παρόλα αυτά μία λάθος επιλογή μπορεί να καταρρίψει την αρμονία και την ισορροπία στο κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

Ποιες επιλογές υπάρχουν;

Τα 100% βαμβακερά σεντόνια, εξασφαλίζουν έναν ολοκληρωμένο και υγιή ύπνο και αποτελούνται από τα βαμβακερά πενιέ, τα περκάλι και τα βαμβακοσατέν.

Τα πενιέ κατασκευάζονται από την καλύτερη ποιότητα νήματος και οι ίνες τους είναι μοναδικές, αφού διαλέγονται προσεκτικά, ώστε να χρησιμοποιούνται πάντα οι μακρύτερες και οι πιο μαλακές. Τα περκάλι, αποτελούνται και αυτά από υψηλής ποιότητας ύφανση, είναι πολύ ανθεκτικά και δροσερά. Τέλος, τα βαμβακοσατέν είναι μία συνήθης επιλογή, αφού χαρίζουν μεταξένια αίσθηση και προσφέρουν παράλληλα και μία πολυτέλεια στην κρεβατοκάμαρα.

Τα σεντόνια ξενοδοχείων KENTIA είναι μία από τις καλύτερες επιλογές! Η μεγάλη τους ποικιλία, προσφέρει συμφέρουσες λύσεις, οι οποίες διαχωρίζονται ανάλογα με την ποιότητα που το κάθε ξενοδοχείο επιλέγει.

Εκτός από σεντόνια, μπορείτε να βρείτε όλη την σειρά από τα πιο ευφάνταστα λευκά είδη, στην καλύτερη ποιότητα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις ενός παραδοσιακού ξενώνα, ενός λιτού και minimal δωματίου, αποτυπώνοντας με τα πιο πρωτότυπα και ποιοτικά υλικά την επωνυμία του ξενοδοχείου σας σε λογότυπο.

Βρείτε όλα τα λευκά είδη που χρειάζεστε για το ξενοδοχείο σας στην ιστοσελίδα kentiahotel.gr