«ΛΕΥΚΗ» ισοπαλία στην ΔΡΑΜΑ για τον Εθνικό Γαζώρου

Κατσαβάκης ΜάκηςΣτο 0-0 έμεινε ο ΕΘΝΙΚΟΣ με την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Γήπεδο της Δραμινής ομάδας.
Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι κέντρου και οι δύο ομάδες εστίασαν στο αμυντικό κομμάτι. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ περιόρισε επιθετικά την αντίπαλη ομάδα και πέρασε ένα 45λεπτο με αρκετές μονομαχίες, κυρίως στον χώρο του κέντρου αλλά χωρίς γκολ και για τις δύο ομάδες.
Στο 12΄ ο ΕΘΝΙΚΟΣ βγήκε γρήγορα στην επίθεση με τον Σκέριαντς να δίνει στον Σέρντιτς και ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή αλλά από πλάγια δεξιά έκανε το σουτ άουτ. Στο 29’ εκτέλεσε φάουλ ο Χατζηδημητρίου, ο Κωνσταντινίδης έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, και δύσκολα ο Δαύκος έπεσε στην γωνία του και παραχώρησε το κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και για τις δύο ομάδες, με την καλύτερη φάση να ανήκει στον ΕΘΝΙΚΟ αφού όμως πρώτα στο 50΄ κεφαλιά του Κασσού έφυγε λίγο άουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αμανατίδη. Η ευκαιρία για τον ΕΘΝΙΚΟ να ανοίξει το σκορ ήρθε στο 63΄ όταν ο Χατζηδημητρίου εκτέλεσε φάουλ και η κεφαλιά του Σέρντιτς βρήκε στο κάθετο δοκάρι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Νύρλος(46’ Κωφοκώτσιος), Κουκόλης(46’ Τσουβαλτσίδης), Δέντσας, Ντούριτς (43’ λ. τ. Παναγιωτίδης), Χατζηδημητρίου, Νικολίτσας, Κωνσταντινίδης (46’ Παπαδόπουλος), Παπαβασιλείου, Σκέριαντς, Σέρντιτς (82’ Μεταλλίδης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκου (57’ Μένκα), Στεργιανός (86’ Χατζηλιάδης), Περπερίδης (46’ Κυριακίδης), Λιαπάκης (68’ Κανετίδης), Κίκοφ (81’ Σιάμπος), Ρούτσης (60’ Μπέκα), Στόικος (46’ Βλασόπουλος), Κασσός (86’ Περσίδης), Χιντασέλι (68’ Τουνγκελίδης), Αμανατίδης (81’ Μπάμπης Μουρατίδης), Ετόφ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Κίκοφ, Βλασσόπουλος, Τσουβαλτσίδης