Λευκότοπος Δήμου Βισαλτίας Σερρών: Εγκληματική κοπή δένδρων στο προαύλιο του Σχολείου (φωτος)

Λευκότοπος Δήμου Βισαλτίας Σερρών: Εγκληματική κοπή δένδρων στο προαύλιο του Σχολείου (φωτος)

Όπως καταγγέλλει η δημοτική κίνηση «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Βισαλτίας, Μπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι του Λευκότοπου  Σερρών όταν την Παρασκευή (6/11/2015), το πρωί, αντίκρισαν τα δέντρα του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου τους να κείτονται κομμένα. Κάποιοι από τους κατοίκους, μεγάλης ηλικίας, στο ΚΑΠΗ που βρίσκεται εκεί κοντά με παράπονο αφηγούνται πως όταν αυτοί ήταν μαθητές του Δημοτικού κουβαλούσαν νερό για να ποτίσουν τα νέοφυτεμένα, τότε, δέντρα.

Χάρη στην άμεση αντίδραση των κατοίκων και την παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Βισαλτίας, εκλεγμένου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Μπάμπη (Χαράλαμπου) Τερζίδη γλίτωσαν την τελευταία στιγμή ελάχιστα από αυτά για να θυμίζουν, ίσως, και το μέγεθος της καταστροφής.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τρία μάλιστα από αυτά έμειναν κορμοί όρθιοι, νεκροί πλέον, που με τη στάση τους δηλώνουν και το μέγεθος του εγκλήματος. Ύστερα από επίμονες εκκλήσεις του Δημοτικού Συμβούλου, που είναι και κάτοικος του Λευκότοπου, παρενέβη η αστυνομία και ο Εισαγγελέας.

Είναι άξιο απορίας πώς κάποιοι έφτασαν σε αυτή την πράξη όταν μάλιστα υπήρχε αρνητική απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 152  του ν. 3463/2006, της οποίας προΐσταται δικαστικός λειτουργός και ήταν ενημερωμένοι για την απόφαση αυτή.

(Στις παρακάτω φωτο μπορεί να δει κάποιος το χώρο όπως ήταν πριν κοπούν τα δέντρα.)

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.