Λύτρωση στο 91’ για τον Πανσερραϊκό εν μέσω αποδοκιμασιών για το Π.Θεοδωρίδη

Πέτρος ΘεοδωρίδηςΗ λύτρωση για τον Πανσερραϊκό ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο Τούτσης διαμόρφωσε το τελικό 2-1 επί της Καβάλας.

Χαρακτηριστικό του αγώνα οι συνεχείς αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Πέτρου Θεοδωρίδη κυρίως από οπαδούς του Che Guevara Club, οι οποίοι είναι απογοητευμένοι από τη συνεχή αγωνιστική πτώση της ομάδας και την μη πραγματοποίηση μεταγραφών για την ενίσχυσή της. Αποκορύφωμα η περεταίρω αποδυνάμωση της ομάδας με την μεταγραφή του Ανάκογλου στην ΑΕΚ τρεις μόλις μέρες πριν το παιχνίδι (την Πέμπτη 31/1 τελευταία ημέρα των μεταγραφών). Η μεταγραφή κρίθηκε αναγκαία καθώς τα οικονομικά της ομάδας είναι σε δεινή κατάσταση και ο παίκτης δόθηκε για να εξασφαλιστεί ρευστό για την πληρωμή των τρεχουσών υποχρεώσεων κυρίως προς τους παίκτες. Να σημειωθεί πως ο Ανάκογλου είχε προφορικά συμφωνήσει το καλοκαίρι να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καλές προοπτικές έχοντας ρυθμό και στο 19’ τα «λιοντάρια» έκαναν το 1-0, χάρη σε τέρμα του Σίμιτς. Στη συνέχεια η Καβάλα ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 40’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν το σουτ του Ντόση σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στο 60’ η Καβάλα ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε κεφαλιά του νεοαποκτηθέντος Ντουτσαρίδη. Μετά την ισοφάριση το παιχνίδι χάλασε, καθώς οι ομάδες προσπαθούσαν να κυριαρχήσουν στο κέντρο, με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να έχουν μια μικρή υπεροχή. Κι ενώ το παιχνίδι φαινόταν πως θα τελειώσει ισόπαλο ήρθε η λύτρωση για τον Πανσερραϊκό στις καθυστερήσεις, όταν με σουτ ο Τσούτσης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου (72′ Τσούτσης), Μπριλάκης, Σιάκκας, Παντελιάδης, Παρασκευαϊδης, Κ. Τριανταφύλλου, Τοντόροφ, Σίμιτς (57′ λ.τ Κόντος), Ντα Κόστα (77′ Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά.

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): 
Αποστολίδης, Κοτίτσας, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Ντόσης (62′ Ντος Σάντος), Τάσιτς, Κούτεφ (72′ Χλωρός), Πλιάγκας (31′ λ.τ Πάτο), Ν’ Ντιαγέ, Ντουτσαρίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Βλάσσης (Λασιθίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τοντόροφ, Σιάκκας, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Τσούτσης, Κ. Τριανταφύλλου – Τάσιτς, Χλωρός, Κοτίτσας, Ντουτσαρίδης