Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μ.Βλάχβεης: “Ενώνουμε τη φωνή μας με τις αγωνίες των Σερραίων επιχειρηματιών”

Στη σύσκεψη του Επιμελητηρίου Σερρών, παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, μετείχε ο βουλευτής Νομού Σερρών του κόμματος, κ. Μενέλαος Βλάχβεης.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος του Νομού Σερρών και οι προτεινόμενες λύσεις από πλευράς Κυβέρνησης, για μια σειρά αναπτυξιακών δράσεων που μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή από τα αρμόδια Υπουργεία. Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε, κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Κεφαλογιάννης, επισημαίνοντας ότι ο Νομός Σερρών φέρει αναπτυξιακές δυνατότητες που μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν. Επιπλέον, τόνισε ότι από πλευράς της Κυβέρνησης θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια σ’ αυτό το πλαίσιο.
Ο κ. Βλάχβεης, δήλωσε :
“Ενώνουμε τη φωνή μας με τις αγωνίες των Σερραίων επιχειρηματιών.
Σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία, καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για τη διαμόρφωση του κατάλληλου περιβάλλοντος που θα διασφαλίζει τη στήριξη των υπαρχουσών επιχειρήσεων και ταυτόχρονα θα προσελκύει επενδυτικές πρωτοβουλίες στον Νομό μας”.