«Μα δεν ντρέπονται;;;» – Πετσόκομμα των πλατανιών στην Πλατεία του ΙΚΑ

«Μα δεν ντρέπονται;;;» – Πετσόκομμα των πλατανιών στην Πλατεία του ΙΚΑ

«Μα δεν ντρέπονται;;;»  Αυτή ήταν η απορία δύο κυριών όταν αντίκρισαν τη θέα των πετσοκομμένων πλατανιών στην Πλατεία του ΙΚΑ. Συνεργείο ιδιώτη που έχει αναλάβει την περιποίηση του πρασίνου στις Σέρρες (έναντι δημοπρασίας), «περιποιήθηκε» τα πλατάνια στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Τωρα αν αυτό ονομάζεται… κλάδεμα, το αφήνουμε στην κρίση του… γεωπόνου του Δήμου που σπούδασε το αντικείμενο, (κάτι παραπάνω θα ξέρει). Πάντως όσοι το βλέπουν μιλούν για …πετσόκομμα!

πλατανια-ΙΚΑ-Σερρων-2016-01-26 11.13.43Φαίνεται πως οι όποιοι «υπεύθυνοι» βρήκαν νέο τρόπο να ξεπαστρέψουν «νόμιμα» και για χρόνια, τα ενοχλητικά δένδρα, που όπως θα δικαιολογηθούν, «απειλούσαν τα παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά».

Να υπενθυμίσουμε πως χειρότερη μοίρα, είχαν τα δέντρα στον 1ο Παιδικό σταθμό στο κέντρο της πόλης των Σερρών στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη, οπου εκει κόπηκαν… συριζα υπο το πρόσχημα των… φύλλων που έπεφταν και τα… θανατηφόρα κουκούτσια της… κερασιάς!!!

Πάντως ανάλογο «κλάδεμα» του πλατάνου στους Αγίους Αναργύρους πριν ένα χρόνο, είχε το αποτέλεσμα που βλέπετε στην παρακάτω τωρινή φωτογραφία, που σίγουρα θα γεμίζει περηφάνια τους εμπνευστές του για την αποτελεματικότητά τους.

Πλατανι-Αγιοι Αναργυροι-2016-01-26 11.23.43ΑΞΙΟΙ όλοι τους !!! 

Υ.Γ.1 ΑΠΟΡΙΑ: Την ξυλεία από τα πλατάνια ποιος την καρπώθηκε;;; (νόμιμα πάντα ε;;;)

Υ.Γ.2 Η …άποψη του Δημάρχου Σερρών θα μας ενδιέφερε…

2 Responses to "«Μα δεν ντρέπονται;;;» – Πετσόκομμα των πλατανιών στην Πλατεία του ΙΚΑ"

  1. ανώνυμος   27 Ιανουαρίου 2016 at 14:03

    Σκελετοκλάδεμα λέγεται.

  2. ΜΕΝΤΖΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   26 Ιανουαρίου 2016 at 23:13

    Μάλλον κάποιος τα είχε ανάγκη για καυσόξυλα…. Φιλάνθρωπη η Ελληνική Πολιτεία…