“Μάχη” για την καταπολέμηση λαθρεμπορίου καυσίμων στον Προμαχώνα – “Δεν περνάει κουνούπι (Βουλγάρικο)”

“Μάχη” για την καταπολέμηση λαθρεμπορίου καυσίμων στον Προμαχώνα – “Δεν περνάει κουνούπι (Βουλγάρικο)”

Μπαράζ συλλήψεων στον Προμαχώνα, Βουλγάρων υπηκόων για λαθρεμπορία μικροποσοτήτων καυσίμων, στα πλαίσια καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, που φαίνεται να …δίνει “καρπούς”

Ετσι χθες (30/5) τα ξημερώματα συνελήφθη στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 47χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 121 λίτρα βενζίνης σε δοχεία.

Την Δευτέρα (29/5) συνελήφθησαν το μεσημέρι, ένας 55χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 55 λίτρα βενζίνης και 20 λίτρα πετρελαίου, τα οποία είχε εισάγει παράνομα.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη, ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 40 λίτρα βενζίνης, τα οποία είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ολα τα λαθραία καύσιμα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, ενώ κατασχέθηκαν και το αυτοκίνητα των δραστών ως μέσο λαθρεμπορίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

ΑΠΟΡΙΑ-ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μονο Βούλγαροι κάνουν μικρο-λαθρεμπόριο καυσίμων;