Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η συγγραφέας Δ.Πυργελή στο βιβλιοπωλείο «πάπυρος» (φωτορεπορταζ)

με τη παρουσίαση του βιβλίου της «η μικρή μπότα του Αι Βασίλη» (εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ).

Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η συγγραφέας Δ.Πυργελή στο βιβλιοπωλείο «πάπυρος» (φωτορεπορταζ)

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν μικροί και μεγάλοι το απόγευμα της Παρασκευής (16/12) στο βιβλιοπωλείο «πάπυρος» (Μαραγκουδάκη 4 – Σέρρες), καθώς η συγγραφέας Δήμητρα Πυργελή μάγεψε με τη παρουσίαση του βιβλίου της «η μικρή μπότα του Αι Βασίλη» (εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ).

Μοναδικός τρόπος αφήγησης

Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο αφηγήθηκε την όμορφη και τρυφερή ιστορία του παραμυθιού της, η συγγραφέας, άγγιξε αληθινά μικρά και «μεγάλα» παιδιά, που βρέθηκαν στο ζεστό χώρο του βιβλιοπωλείου.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η ίδια που φαίνεται να έχει καρδιά μικρού παιδιού, έγινε ένα με τα παιδιά και εξέπληξε μικρούς και μεγάλους με το αφηγηματικό ταλέντο της και την ευρηματική ιστορία της.

Ένα γλυκύτατο παραμύθι, που σε βάζει στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, με φανταστική εικονογράφηση, ευχάριστο να διαβαστεί από κάθε παιδί αλλά και όλους εκείνους που νιώθουν ή θέλουν να νιώθουν ακόμη παιδιά!

Βιογραφικά στοιχεία

Η Δήμητρα Πυργελή γεννήθηκε και ζει στην Ξάνθη, όπου εργάζεται στο βιβλιοπωλείο της. Παράλληλα κάνει εκπομπές στο Ράδιο Ξάνθη 93,5 fm, επισκέπτεται σχολεία και αφηγείται παραμύθια, δημιουργώντας σχέσεις με το πιο «άναρχο» υλικό της ανθρωπότητας, τα παιδιά.

Από μικρή ζει αγκαλιά με τα βιβλία. Διαβάζει και πλάθει ιστορίες για μικρούς και μεγάλους.

Η πρώτη δημόσια κατάθεσή της στον κόσμο του παραμυθιού ήταν «Η μικρή μπότα του Αϊ–Βασίλη» από τις εκδόσεις Λιβάνη, ακολούθησαν «Oι μικρές ιστορίες για το μεγάλο μας κόσμο» από τις εκδόσεις «Παρρησία» και «Τα δύο αδέλφια και το φεγγάρι» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Τελευταίο της βιβλίο το «Καπετάνιος στην μπανιέρα» από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο..

Υπόσχεται πως θα συνεχίσει με πολλή αγάπη και μεράκι να δημιουργεί όμορφες ιστορίες, για να ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο μαγευτικό κόσμο των παραμυθιών!

Δώρα για όλα τα παιδιά με τη φροντίδα του “πάπυρος”

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση με «έπαθλο» για τρεις μικρούς τυχερούς, ένα βιβλίο της συγγραφέως. Η Δήμητρα Πυργελή υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της, ενώ όλα τα παιδάκια έφυγαν με δωράκια του βιβλιοπωλείου «παπυρος».