«Μάγεψε» ο Σαράντος Καργάκος με την ομιλία του για τον Αλέξανδρο στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών για την Ημέρα της γυναίκας (φωτος)

«Μάγεψε» ο Σαράντος Καργάκος με την ομιλία του για τον Αλέξανδρο στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών για την Ημέρα της γυναίκας (φωτος)

Λυκειο Ελληνιδων Σερρών-Ημερα_Γυναικας-Καργάκος-11-DSC_2134Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΕΛΠΙΔΑ Resort στις Σέρρες, το πρωί της Κυριακής 8/3 από κόσμο, κυρίως γυναίκες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Λυκείου των Ελληνίδων Σερρών, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Δυστυχώς το τιμώμενο πρόσωπο, η Διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Σερρών, Αρχαιολόγου κ. Κατερίνας Περιστέρη   η οποία ανακηρύχτηκε  ως «Γυναίκα της Χρονιάς» από το ΔΣ του Λυκείου Ελληνιδων των Σερρών, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ασθένειας καθώς οι γιατροί της απαγόρεψαν να μετακινηθεί από το σπίτι της.

Οι καλεσμένοι «αποζημιώθηκαν» από την ομιλία του Ιστορικού και Συγγραφέα Σαράντο Καργάκο που είχε θέμα «Αλέξανδρος: ο άνθρωπος που νίκησε το χρόνο». Επι σαράντα λεπτά «κρεμόντουσαν από τα χείλη»  του ομιλητή που τους μάγεψε με την ευφράδεια του λόγου του και τις αναφορές στο πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου τη σύνδεσή του με τον παγκόσμιο πολιτισμό, την Αμφίπολη και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμούς απεύθυναν η κυρία  Στέλλα Ελευθεριάδου, Πρόεδρος Λυκείου των Ελληνίδων Σερρών και η κυρία Κωνσταντία Παπαποστόλου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής/ Διευθυντής Τομέα Καταστημάτων Eurobank

Την εκδήλωση έκλεισε η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Σερρών με χορούς της Μακεδονίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Σερρών Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Φωτιάδης, ο πρώην Νομάρχης Α.Παπαπαναγιώτου και ο τέως βουλευτής Θ.Λεονταρίδης.

One Response to "«Μάγεψε» ο Σαράντος Καργάκος με την ομιλία του για τον Αλέξανδρο στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών για την Ημέρα της γυναίκας (φωτος)"

  1. ΚΡΕΩΝ   10 Μαρτίου 2015 at 12:31

    Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ & Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ, ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ & ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΩΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΝ Κα ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ. Η Κα ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΟΦΕΙΛΕ & ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΣΩΣΕ Η ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΡΓΑΚΟΥ & Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΕΣ. Η ΠΙΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.