Μάγεψε το Σύνολο Μουσικής Δωματίου τους «τυχερούς» που πρόλαβαν και βρήκαν θέση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σερρών (Μπεζεστένι)

Μάγεψε το Σύνολο Μουσικής Δωματίου τους «τυχερούς» που πρόλαβαν και βρήκαν θέση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σερρών (Μπεζεστένι)

Μπεζεστένι-μουσική_δωματίου-2014-DSC_0790Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών αποχαιρετά τη σχολική χρονιά και επιβεβαιώνει την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας παρουσιάζοντας το Σύνολο Μουσικής Δωματίου σε μια Μουσική Συναυλία που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουνίου 2014.

Στον εμβληματικό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης μας, Μπεζεστένι σε συνδιοργάνωση με την ΚΗ΄Εφορεία Αρχαιοτήτων και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Η αίθουσα του Μουσείου αποδείχθηκε πολύ μικρή για την εκδήλωση με αποτέλεσμα πολλοί που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση να παραμείνουν εκτός, καθώς οι διοργανωτές απαγόρευαν την είσοδο, αφού οι θέσεις που είχαν προβλεφθεί καλύφθηκαν από πολύ νωρίς, προκαλώντας δυσαρέσκεια και παράπονα.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν Αφήγηση: Στέλλα Γκίζη Κιθάρες: Γιώργος Γούσιος Δημήτρης Αρναούτογλου Βιολιά: Κωνσταντίνος Κουζώφ Στέφανος Σεκέρογλου Βιόλα: Δημήτρης Δελφινόπουλος Τσέλο: Χρήστος Κυπαρίσσης Φλάουτο: Νικόλαος Ζήσης Κλαρινέτο: Δημήτρης Παπαϊωακείμ Τρομπέτα: Λεωνίδας Βλάχος Πιάνο: Ελένη Ναουμίδου Μπαγιάν: Δημήτρης Αραμπατζής