Μαρία Κόλλια –Τσαρουχά: Μεθοδευμένη απαξίωση του εθνικού, κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας, από τους δανειστές μας

Μαρία Κόλλια –Τσαρουχά: Μεθοδευμένη απαξίωση του εθνικού, κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας, από τους δανειστές μας

Μαρία Κόλλια-ΤσαρουχάΜεθοδευμένη απαξίωση του εθνικού, κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας, κατήγγειλε η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ στο ν.Σερρών, Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά, μιλώντας κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουμε ότι ο στόχος των δανειστών μας δεν είναι η πραγματική ανασυγκρότηση της χώρας. Είναι η μεθοδευμένη απαξίωση του εθνικού, κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας. 
Έχουν ξεκάθαρους στόχους: την κατάργηση του κοινωνικού κράτους, την ιδιωτικοποίηση του εθνικού μας πλούτου, τη λιτότητα, ώσπου να εξανεμιστούν τα εισοδήματα, η περιουσία και οι καταθέσεις όλων μας.
Με την απορρύθμιση δε των εργασιακών σχέσεων, τη φορολογική επιδρομή και τη διάλυση της μικρομεσαίας τάξης, εμπορικής και επαγγελματικής, θα αναγκάσουν και αναγκάζουν να ρευστοποιούν την ιδιωτική τους περιουσία και τις καταθέσεις τους προκειμένου να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το δημόσιο και την εφορία», είπε η κυρια Κόλλια-Τσαρουχά.

«Δεν μπορείτε, κυρίες και κύριοι της συγκυβέρνησης να τιθασεύσετε το χρέος, όταν είστε αντιμέτωποι με τον εκλογικό κύκλο, αλλά και με μια αντιπολίτευση η οποία πλειοδοτεί προς το εκλογικό Σώμα χωρίς κόστος» είπε ακόμη η βουλευτής η οποία επανέλαβε τη θέση του κόμματος της για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το πώς η χώρα μπήκε στα Μνημόνια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ