Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά: Μία κυρία της πολιτικής

Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά: Μία κυρία της πολιτικής

Διαβάζουμε ανάρτηση των συντακτων στο site olympia.gr  (με πανελληνια αναγνωσιμότητα) που αφορά τη “δικιά” μας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 11, 2015

Μέσα στον ορυμαγδό της σήψης, της ατιμίας και της άθλιας συνδιαλλαγής, υπάρχει και το θετικό συμπέρασμα όπως συμβαίνει ιστορικά σε αντίστοιχες περιόδους. Όσο πιο σκοτεινές είναι οι συνθήκες, τόσο πιο φωτεινά είναι τα παραδείγματα που ανατέλλουν σαν διαμάντια μέσα στους άνθρακες.
Τέτοιο φωτεινό παράδειγμα, είναι η αντιπρόεδρος της βουλής, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά. Έντιμη, ακέραια, έβαλε τις ιδέεςτης και την πατρίδα πάνω από το εφήμερο, προσωπικό της συμφέρον. Δεν λύγισε από τις πιέσεις, τις προσφορές και τις σειρήνες που ήχησαν δυνατά στ’ αυτιά της. Το κυριότερο;
Τόσα χρόνια στην πολιτική, δεν είχε το παραμικρό ψεγάδι στην προσωπική της πορεία, ακόμα και στο οικογενειακό της περιβάλλον ώστε να το ανασύρουν για να την εκβιάσουν.
Μια πραγματική Κυρία της πολιτικής. Αυτά τα πρότυπα πρέπει να έχουν οι πολίτες για να επιζήσει οχι μονον η δημοκρατία αλλά κυρίως η Πατρίδα.
Εύγε Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.