ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ: «Ο λαός ακύρωσε το παιχνίδι της διαπλοκής» – ευχαριστίες στους πολίτες τους συνυποψήφιους στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ και στους συνεργάτες της

Η Βουλευτής Ν. Σερρών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 20/9 έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς τους συμπολίτες μου από τις Σέρρες, που για ακόμη μια φορά με εμπιστεύονται για να τους εκπροσωπήσω στην Ελληνική Βουλή, και δεν παρασύρθηκαν από τα δημοσκοπικά ψέματα που διέβαλαν τον αγώνα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, παρουσιάζοντάς τον αποδυναμωμένο και με ποσοστά που θα τον έθεταν εκτός βουλής.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου τον Μάκη Λεοντιάδη, την Άννα Αραμπατζή, τον Άρη Παπαδόπουλο, τον Τάσο τον Ρούσο, την Αγγελούδη Ευαγγελία, τον Δημήτρη τον Ιωαννίδη και τον Δαμιανό Δουράκη, που δεν σταμάτησαν να εργάζονται ούτε στιγμή για την κοινή μας προσπάθεια, με κινητήρια δύναμη την αγάπη τους για την Ελλάδα. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου,  που χρόνια τώρα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν συνεχώς και με αυταπάρνηση στην πολιτική μου πορεία αλλά και τον για το μεγάλο αγώνα που έδωσαν για να ακουστούν δυνατά τα μηνύματα της Κάθαρσης και της Υποστήριξης των Ελληνικών Εθνικών Θέσεων, που είναι οι ανυποχώρητες θέσεις του κινήματός μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, και τις οικογένειες όλων των ανθρώπων που μας συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το διάστημα, για την πίστη τους και για την αγάπη που μας παρείχαν, χωρίς τα οποία ο αγώνας μας δεν θα μπορούσε να έχει την ίδια ένταση.

Η Ελλάδα μας μπαίνει τώρα σε μια νέα διαδρομή. Ο ελληνικός λαός διαπίστωσε πλέον, πέραν πάσης αμφιβολίας, τα σκοτεινά σχέδια της διαπλοκής, κάποιων μέσων ενημέρωσης, δημοσκοπικών εταιρειών και συμφερόντων μέσα και έξω από την Ελλάδα, που είχαν σκοπό να παραχαραχτεί η θέληση των Ελλήνων ψηφοφόρων και να επηρεαστούν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο σκοπός αυτής της διαπλοκής είναι πάντα ο ίδιος: Να αφαιρέσουν από την Κυβέρνηση των Ελλήνων την δυνατότητα να έχει ανεξάρτητο λόγο και βούληση και να την υποτάσσουν στα συμφέροντα των χρηματοδοτών τους. Ο λαός όμως ακύρωσε το παιχνίδι τους, δίνοντας σημαντικό ποσοστό στο ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τοποθετώντας τους στη βουλή με τη ξεκάθαρη εντολή να συνεχίσουν να είναι Κυβέρνηση.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του λαού και θα αποδείξουμε με το έργο μας, ότι είμαστε το πραγματικό κεντροδεξιό κόμμα, ότι πολεμάμε για την Κάθαρση του πολιτικού σκηνικού και για την επαναφορά της Ελλάδας στο δρόμο προς μια πραγματική Ευρώπη των Εθνών και των Λαών και προς μια Ευρώπη που θα σέβεται την Παράδοση, την Ταυτότητα, και τον Αυτοπροσδιορισμό των λαών της.

Θα εργαστούμε αδιάκοπα μέχρι η Ελλάδα να ξεφύγει από την παγίδα στην οποία την έριξαν προηγούμενες κυβερνήσεις, μέχρι να επιστρέψουμε στο δρόμο της Ανάπτυξης και της Δικαιοσύνης.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξή σας, μου δίνει τη δύναμη και το πείσμα για να συνεχίσω να κρατώ ψηλά τα ιδανικά και τους στόχους μας, και για να πολεμήσω ακόμη πιο σκληρά για να προασπίσω τους ανθρώπους του νομού Σερρών, αλλά και ολόκληρης της Μακεδονίας και τη Θράκης μας.

Μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της Κυβέρνησης, υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα και την ακλόνητη στάση του Πάνου Καμμένου, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να ξαναγίνει η Μακεδονία μας το επίκεντρο των Βαλκανίων, και για να τονιστεί ο σημαντικός ρόλος που έχει ο τόπος μας στα ελληνικά θέματα αλλά και στις παγκόσμιες εξελίξεις.

Θα τιμήσουμε τη δέσμευσή μας , ότι θα σταθούμε δίπλα στον Ελληνικό λαό και στις προσπάθειές του και πολύ σύντομα θα λάμψει το άσβετο πάθος μας να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, τα οποία είναι οι ουσιαστικοί αποδέκτες όλων των προσπαθειών μας.