Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά προς Σερραίους : «Αξιοποιήστε τους δυο υφυπουργούς για το καλό του τόπου»

Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά προς Σερραίους : «Αξιοποιήστε τους δυο υφυπουργούς για το καλό του τόπου»

Nα αξιοποιήσουν τους δυο υφυπουργούς που προέρχονται από τις Σέρρες, ζήτησε από τους Σερραίους, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών, την Δευτέρα 28/9 στην εκπομπή του Λεωνίδα Κασάπη.

Τόνισε την καλή συνεργασία που έχει με τον Σερραίοι υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη  και επεσήμανε πως και οι δυο θα κάνουν ότι καλύτερο για τον τόπο. Αναφερόμενη σε θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, με τα οποία θα επιδιώξει να προωθήσει, είναι αυτά των αντιπλημμυρικών του Στρυμόνα, του λαθρεμπορίου από το Τελωνείο του Προμαχώνα, την ολοκλήρωση της καθέτου οδού Προμαχώνα – Θεσσαλονίκης , την συνέχιση των εργασιών στην Αμφίπολη, καθώς και την υλοποίηση του οδικού δικτύου Ν. Πετριτσίου – Κιλκίς.

Η Υφυπουργός σχολίασε και τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, εκφράζοντας την λύπη της διότι πέρασε από πολλά κύματα, με τον Αντώνη Σαμαρά που την κατέστησε ακροδεξιά, αποδεχόμενος πρόσωπα του ακροδεξιού χώρου (Γεωργιάδης, Βορίδης) τα οποία πριν την ενταξή τους στη ΝΔ, ήταν υβριστές τόσο του κόμματος, όσο και του ίδιου του Σαμαρά.

Δεν μπορεί να ονομάζεται κεντροδεξιά, πρόσθεσε , σημειώνοντας πως  κεντροδεξιά είναι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Για τις υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος, είπε, πως το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά ποια πολιτική κατεύθυνση θα ακολουθήσει.

One Response to "Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά προς Σερραίους : «Αξιοποιήστε τους δυο υφυπουργούς για το καλό του τόπου»"

  1. αναστασης   29 Σεπτεμβρίου 2015 at 22:36

    Δεν ειναι υφυπουργος ο Μπολαρης…Αναπληρωτης Υπουργος ειναι…