Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: «Θα είμαι η τελευταία που θα κλείσει την πόρτα»

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: «Θα είμαι η τελευταία που θα κλείσει την πόρτα»

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά_2012Με τηλεφωνική της συνέντευξη στον Αθ. Μασλαρινό στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ  η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, έβαλε τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν τα πανελλήνια ΜΜΕ και την ήθελαν να επιστρέφει στην Νέα Δημοκρατία.

Η  Αντιπρόεδρος της Βουλής δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών για την στάση που θα κρατήσει τονίζοντας ότι παραμένει πιστή στις αρχές του κόμματός της και στους Σερραίους ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους.

httpv://www.youtube.com/watch?v=jFxJSuuwFzw#t=83

Μίλησε επίσης για πιέσεις που δέχονται από το «σύστημα» συνάδελφοι της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πιέζονται με διάφορους τρόπους, δηλαδή το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πιέσει τους συναδέλφους  και να βρει αδύναμες κάποιες πόρτες εκεί που θα έπρεπε να είναι ερμητικά κλειστές» και κατέληξε λέγοντας ότι: «η Μαρία Κόλλια δεν πρόκειται να επιστρέψει σε αυτή τη ΝΔ που λέγεται πλέον Πολιτική Ανοιξη του Σαμαρα» και ότι «από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η τελευταία που θα κλείσει την πόρτα θα είμαι εγώ».