Μαρία Κόλλια Τσαρουχά: Τη συνεργασία των ΑΝ.ΕΛ. με το ΑΚΚΕΛ θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις που θα εκπλήξουν ευχάριστα

Μαρία Κόλλια Τσαρουχά-αντιπρόεδρος-2013Σε δήλωσή της σχετικά με τη συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ.) με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) και την υποψηφιότητα του Διογένη Παπλιάκα (κτηνοτρόφος που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νιγρίτας) στο ψηφοδέλτιο των Σερρών, η κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. στην Π.Ε. Σερρών κι εκ νέου υποψήφια αναφέρει:

« Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ολοκληρώθηκε επιτυχώς η συνάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ε. Τσιομπανίδη και τη μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κ. Μαγδαληνή Κοντογιάννη και τον  δικό μας κ. Διογένη Παπλιάκα και αποφασίστηκε η συνεργασία του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.  Όπως έχω υποστηρίξει στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και έχω δηλώσει κατά καιρούς η δυνατότητα να μετεξελιχθεί το κίνημα και να δημιουργήσει μια μεγάλη πατριωτική συμμαχία που θα έθετε από θέση ισχύος σε κίνδυνο όλους όσους ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της πατρίδας  είναι η μόνη μας επιλογή.  Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας είχε στις Σέρρες μια αξιοζήλευτη παρουσία στις πρόσφατες ευρωεκλογές όπου συμμετείχε και έλαβε 1,78% ( 2.066 ψήφους). Αυτά που υποστηρίζει το Αγροτικό – Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος για την υπεράσπιση του πρωτογενούς παραγωγής, που απαιτεί να σταματήσει ο διωγμός της υπαίθρου αλλά και που έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την παραγωγή αλλά και την ανάπτυξη του γεωργικοκτηνοτροφικού τομέα της πατρίδας μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους. Τους καλωσορίζουμε στον κοινό αγώνα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε από κοινού να αντισταθούμε στη διάλυσης της πατρίδας μας. Ας αναλογιστούμε πως και γιατί βρεθήκαμε σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση, ας θυμηθούμε ποιοι είχαν την ευθύνη των επιλογών έως σήμερα και πράξουμε ανάλογα. Η πολιτική επιβίωση του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου δεν απασχολεί κανέναν. Ειδικά ο κ. Σαμαράς κατάφερε η παράταξη του Κ. Καραμανλή να πορεύεται ‘ορφανή’ από φίλους και συμμάχους, επί των ημερών του περιθωριοποιήθηκε και μετεξελίχθηκε σε ‘άνοιξη’ του παρελθόντος. Απέκτησαν βήμα και ρόλο ακόμη και οι υβριστές της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή. Εξαιτίας των δικών του παραλείψεων και της δικής του ανευθυνότητας και αναβλητικότητας κατάφερε να αναδείξει το ΣΥΡΙΖΑ σε διαμορφωτή των εξελίξεων, να εδραιώσει τη δημοσκοπική του κυριαρχία, όταν άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχει ένα  θολό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας αλλά και την επικινδυνότητα των προθέσεων διαφόρων από τις συνιστώσες τους.  Μέρα με τη μέρα η μεγάλη πατριωτική δημοκρατική συμμαχία μέσα από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δυναμώνει. Προσεχώς ακολουθούν και άλλες ανακοινώσεις που θα εκπλήξουν  ευχάριστα. Η μόνη μας επιλογή είναι η ανατροπή αυτής της σαθρής πραγματικότητας μέσα από την προβολή και την επικράτηση μιας συνολικής πρότασης αναγέννησης της πολιτικής ζωής.