Η Μαρία Σπυράκη από τις Σέρρες απέδωσε τιμές στους Καραμανλήδες, αλλά και στον Σαμαρά, ενώ ζήτησε να… «σταυρωθεί»!

Η Μαρία Σπυράκη από τις Σέρρες απέδωσε τιμές στους Καραμανλήδες, αλλά και στον Σαμαρά, ενώ ζήτησε να… «σταυρωθεί»!

Σπυράκη-Καμπούρης-ΝΟΔΕΣτις Σέρρες βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (2/5)  η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Βόρεια Ελλάδα.

Την υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών κ. Θεόδωρος Καμπούρης, ο οποίος και τη συνόδευσε στα γραφεία της οργάνωσης. Εκεί, σύμφωνα με to δελτίο τύπου, η υποψήφια ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες της περιοχής και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ιδιαίτερη συνομιλία είχε και με εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ οι οποίοι της εξήγησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι της Βόρειας Ελλάδας.

Λίγο μετά η κ. Σπυράκη παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία μεταξύ άλλων τόνισε: «Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι στην πατρίδα  του Εθνάρχη   Κωνσταντίνου Καραμανλή του πολιτικού που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας, βάζοντάς την στην τότε ΕΟΚ. Αλλά και τον τόπο καταγωγής του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή του πολιτικού που κατόρθωσε να εκφράσει μέσω της Ν.Δ. και τον «μεσαίο χώρο» και να συγκεντρώσει ισχυρή πλειοψηφία στο πλευρό του. Σας θυμίζω ότι είναι ο πρωθυπουργός που χωρίς μεγαλοστομίες δεν επέτρεψε την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ούτε ως FYROM, ο πρωθυπουργός που είπε την αλήθεια στους Έλληνες στις εκλογές του 2009 προτείνοντας πάγωμα μισθών και συντάξεων την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου υποσχόταν «λεφτά υπάρχουν».

Την κατάληξη την πληρώσαμε όλοι μας. Τώρα μετά από 23 χρόνια δουλειάς και σχέσης με την πολιτική, είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η Ν.Δ. είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά.

Ζητώ από τους πολίτες στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου να βάλουν ένα σταυρό δίπλα στο όνομά μου και να στηρίξουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ γιατί έτσι επιλέγουν τη σταθερότητα απέναντι στην αβεβαιότητα που επιχειρεί να εισάγει στην δημόσια ζωή ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι θυσίες μας δεν πρέπει να πάνε χαμένες».

Προηγουμένως η. Σπυράκη παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι TV Serres.