Μαθήματα και σεμινάρια ομοιοπαθητικής από το Ιπποκράτειο Κέντρο

Μαθήματα και σεμινάρια ομοιοπαθητικής από το Ιπποκράτειο Κέντρο

Η ομοιοπαθητική είναι ένα από τα παλαιότερα συστήματα φυσικής ιατρικής που αναπτύχθηκε από τον γιατρό Samuel Hahnemann περί τα 1.800. Βασίζεται στους θεραπευτικούς νόμους της ίδιας της φύσης και για την εφαρμόσει κάποιος πρέπει όχι μόνο να είναι γιατρός αλλά να έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα ομοιοπαθητικής.

Στόχοι της…

Η ομοιοπαθητική δεν θεραπεύει ασθένειες αλλά ασθενείς, αφού μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε ασθενή σαν μία εξατομικευμένη περίπτωση, η οποία είναι πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες, άρα μιλάμε αυτόματα για μία μέθοδο που ξεφεύγει από τη συμβατική.

Στην ουσία επιχειρεί να θεραπεύσει όχι απλά τα επιφανειακά συμπτώματα μια ασθένειας αλλά ερευνά τις βαθύτερες αιτίες που μπορεί να μπορεί να εξασθένισαν τον οργανισμό. Μέσα σε αρκετό χρόνο, μπορεί στην ουσία να θεραπεύσει και άλλες αλληλένδετες ασθένειες που μπορεί να σχετίζονται με το πρόβλημα που σας απασχολεί και τις βαθύτερες αδυναμίες που εμφανίζει ο οργανισμός.

Ουσιαστικά η ομοιοπαθητική:

  1. Κινητοποιεί τις αμυντικές του δυνάμεις
  2. Αποκαθιστά την διαταραγμένη του υγεία
  3. Προσφέρει σε βάθος χρόνου μία μόνιμη θεραπεία
  4. Δεν επιφέρει τοξικές παρενέργειες
  5. Δεν προκαλεί εξαρτήσεις
  6. Βελτιώνει τη σωματική και ψυχοδιανοητική υγεία
  7. Είναι κατάλληλη για όλους!

Γνωρίστε την ΙΚΚΟ

Το Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής είναι ένα από τα κέντρα που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του μέχρι σήμερα έχει διατηρήσει ένα δυναμικό προφίλ, που έχει ανάγει την ομοιοπαθητική σε θεραπευτική τέχνη, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Αν θέλετε όχι απλά να ενημερωθείτε για την αξία της ομοιοπαθητικής αλλά και να εκπαιδευτείτε ακολουθώντας μία επαγγελματική πορεία στην ομοιοπαθητική, η ΙΚΚΟ είναι αυτό που ψάχνετε!

Στο σύστημα σπουδών της ΙΚΚΟ οι σπουδαστές μπορούν να εκπληρώσουν την φοίτησή τους, προσαρμόζοντάς την στα δικά τους δεδομένα. Παρακολουθώντας σεμινάρια ομοιοπαθητικής απ΄την άλλη, ο ενδιαφερόμενος πραγματικά διεισδύει στην τέχνη της ομοιοπαθητικής και λαμβάνει μία βαθύτερη γνώση. Καλύπτονται θεματολογίες όπως «Η Ομοιοπαθητική από τη βρεφική ηλικία μέχρι τα γεράματα», «Ομοιοπαθητική σε δύσκολες γυναικολογικές διαταραχές» κ.α.

Δείτε περισσότερα για τα μαθήματα και τα σεμινάρια ομοιοπαθητικής.