Μαζέψτε μόνοι σας τα ρόδια του χειμώνα… στη Πεπονιά

Μαζέψτε μόνοι σας τα ρόδια του χειμώνα… στη Πεπονιά

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανοίγουν το ροδεώνα στο κοινό και έχουν τη χαρά να υποδεχτούνε τους φίλους και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και φέτος στη συγκομιδή των ροδιών!

Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες:

Το Σαββατοκυριακο 17 και 18 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε στο αγρόκτημά μας στο χωριό Πεπονιά Σερρών.
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου μέχρι τη δύση του ηλίου την Κυριακή, σας υποδεχόμαστε στο ροδεώνα μας για να γνωρίσετε από κοντά την καλλιέργεια της ροδιάς και αυτό το υπέροχο φρούτο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες, και να ζήσετε την εμπειρία της συγκομιδής των καρπών απευθείας από το δέντρο με την παρέα ή την οικογένειά σας!

rodies-serres_2n Θα σας προσφέρουμε τα κλαδευτήρια και τα καλάθια και θα είμαστε δίπλα σας για να σας δείξουμε τα μυστικά της σωστής συγκομιδής των ροδιών. Διαλέξτε τα πιο εμφανίσιμα και λαχταριστά ρόδια, κόψτε τα και απολαύστε φρέσκο χυμό!

Σε πείραμα στο Πανεπιστήμιο Queen Margaret 29 εθελοντές κατανάλωσαν ένα ποτήρι χυμό ροδιού και στη συνέχεια έφαγαν ένα πιάτο μακαρόνια με σάλτσα.
Σκοπός των ερευνητών ήταν να διαπιστώσουν αν θα υπήρχε αίσθημα πείνας για τις επόμενες δύο ώρες.
rodia-nΤα αποτελέσματα εκπληκτικά!
Οι εθελοντές δήλωσαν 12% λιγότερη πείνα, 15% μεγαλύτερο αίσθημα κορεσμού και 20% μικρότερη λαχτάρα για γλυκό.
Μόνο αν το δοκιμάσουμε θα μάθουμε!

πηγή: Newsroom

Μπορείτε να έρθετε με την παρέα σας, την οικογένειά σας ή μόνοι σας, από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής στις 17 και 18 Οκτωβρίου, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με μύνημα στο inbox της σελίδας μας στο facebook για να σας δώσουμε οδηγίες για εύκολη πρόσβαση στο αγρόκτημα.
Η πρόσβαση στο αγρόκτημα είναι εύκολη, ενώ το χωριό Πεπονιά Σερρών, είναι μόλις 12 λεπτά από την πόλη των Σερρών προς την Νιγρίτα. 
Η πρόσβαση / είσοδος στο αγρόκτημα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ τα ρόδια που θα συλλέξετε διατίθενται σε τιμή παραγωγού! 
Στο αγρόκτημα επίσης θα σας κεράσουμε χειροποίητο φυσικό χυμό ρόδι, λικέρ ρόδι ενώ παράλληλα θα σας δείξουμε τα μυστικά καθαρισμού ενός ροδιού τη διαδικασία χυμοποίησης του και τη μυστική συνταγή της κας Δήμητρας για σπιτικό λικέρ ρόδι!

Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο inbox στη fb σελίδα https://www.facebook.com/rodiaserron ή τηλεφωνήστε στο 6972 209 548.