Με επιτυχία το σεμινάριο αγωνιστικού προσανατολισμού στις Σέρρες

Με επιτυχία το σεμινάριο αγωνιστικού προσανατολισμού στις Σέρρες

Αγωνιστικός-Προσανατολισμός-Σέρρες-DSCF7161bΟλοκληρώθηκε επιτυχώς το αναπτυξιακό σεμινάριο αγωνιστικού προσανατολισμού στις Σέρρες από την Παρασκευή 20 Μαρτίου έως την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015. 14 συμμετέχοντες από την Κομοτηνή, Καβάλα, Σέρρες, Νιγρίτα, Θεσσαλονίκη, Αριδαία, Πρέβεζα και Αθήνα παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις διαλέξεις που παρέδωσε ο Σέρβος σύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προσανατολισμού κ. Ζόραν Μιλοβάνοβιτς.

Αγωνιστικός-Προσανατολισμός-Σέρρες-DSCF7154b Παρουσιάσθηκαν οι κανόνες της παγκόσμιας ομοσπονδίας και πολλά πρακτικά θέματα του αγωνίσματος. Την Κυριακή το πρωί ακολούθησε πρακτική εξάσκηση στο Στρατόπεδο Παπαλουκά όπου υπάρχει χάρτης σύμφωνος με τις διεθνής προδιαγραφές. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου απονεμήθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης και ακολούθησε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης αναφορικά με τις προοπτικές εξέλιξης του αγωνίσματος στην Ελλάδα.

Αγωνιστικός-Προσανατολισμός-Σέρρες-DSCF7157bΣτην έναρξη του σεμιναρίου παρευρέθηκε και προλόγισε η Πρόεδρος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Σερρών κυρία Δρ. Ευαγγελία Θεοδωρίδου. Δήλωσε
την αμέριστη συμπαράσταση της στις δράσεις της Ορειβατικής Λέσχης Σερρών και τόνισε την ιδιαίτερη συνάφεια που έχει ο αγωνιστικός προσανατολισμός με την σχολή Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Σερρών. Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν θετικά σχόλια για την άρτια διοργάνωση του σεμιναρίου και ευχαρίστησαν τον ομιλητή για την επιμελή παρουσίαση των διαφόρων θεμάτων.

Αγωνιστικός-Προσανατολισμός-Σέρρες-DSCF7146bΗ Ορειβατική Λέσχη Σερρών ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες και τους υποστηρικτές της δράσης αυτής, το Περιβαλλοντικό Πάρκο Άνω Βροντούς και το Ξενοδοχείο Elpida resort & spa στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.
Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις αγωνιστικού προσανατολισμού στις Σέρρες αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις επόμενες δράσεις στην παρακάτω Σελίδα