Με ΤΑΞΙ μετέφεραν 13,5 κιλά χασίς!

Με ΤΑΞΙ μετέφεραν 13,5 κιλά χασίς!

Νέα επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, καθώς η συντονισμένη και αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του, οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων, στη Θεσσαλονίκη, για μεταφορά και κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών ακολούθησαν τα ίχνη του ζευγαριού Ελλήνων  (ενός άντρα ηλικίας 49 ετών και μιας γυναίκας ηλικίας 47 ετών), και την Πέμπτη (03-12-2015) το βράδυ, εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης να επιβαίνουν σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο ( TAXI ), που οδηγούσε ο 49χρονος. Ακολούθησε στοχευμένος έλεγχος των αστυνομικών, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 14 συσκευασίες με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 13 κιλών και 629 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

taxi-narkotika-04122015kentrikimak001Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, μετέφεραν τα ναρκωτικά από την Αθήνα μετά από «εντολή» συνεργού τους, με σκοπό να τα παραδώσουν σε έτερο συνεργό τους.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ επίσης κατασχέθηκαν και 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.