Αρνηση Μ.Μπόλαρη να ψηφίσει τα μέτρα;

«Η επίκληση για τη σωτηρία της πατρίδας είναι ο μπερντές για να καλυφθούν ευθύνες και αβελτηρίες» αναφέρει σε δήλωση του ο βουλευτής Σερρών Μάρκος Μπόλαρης εν όψει των νέων μέτρων.

Στην δηλωσή του ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ, αν και αποφεύγει να διευκρινίσει το τι θα πράξει την Τετάρτη 7/11 κατά την ψηφοφορία των μέτρων στην Βουλή, εν τούτοις από την κριτική που ασκεί στην Κυβέρνηση (την οποία στηρίζει το ΠΑΣΟΚ) κατηγορώντας την για ολιγωρία και κάνοντας  λόγο «για μοναδική έννοια το επικοινωνιακό προφίλ Σαμαρά» διαφαίνεται ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα (παρών, αποχή ή ΟΧΙ). Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής  

Η Βουλή καλείται να αποφασίσει για νέα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής χωρίς αυτά να έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ κ. Μάρκος Μπόλαρης. Κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, 4,5 μήνες από τις εκλογές, δεν έχει παραχθεί ούτε το ελάχιστο κυβερνητικό έργο η  απραξία και η ανικανότητα έχουν διπλασιάσει το κόστος των μέτρων που πλέον απαιτούνται. Παρόλα αυτά επισημαίνει ο κ. Μπόλαρης, μοναδική έγνοια της κυβέρνησης είναι το επικοινωνιακό προφίλ του κ. Σαμαρά. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει γίνει καμία διαρθρωτική αλλαγή στην κρατική μηχανή που καταρρέει, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σερραίος βουλευτής. Παράλληλα υπενθυμίζει τις προεκλογικές διακηρύξεις του κ. Σαμαρά περί ισοδυνάμων μέτρων και πάταξης της διαφθοράς που θα απέφερε 18,5 δις. για να καταλήξει ο κ. Μπόλαρης ότι η επίκληση, εν όψει της ψηφοφορίας, για την σωτηρία της πατρίδας δεν είναι παρά το προκάλυμμα για να καλυφθούν οι ευθύνες και η απραξία.