Μεγαλείο ψυχής από οικογένεια 50χρονου που νοσηλευόταν κλινικά νεκρός στο Νοσοκομείο Σερρών

Ακόμη και με τον… θάνατό του, 50χρονος Σερραίος, χάρισε χαμόγελο σε τέσσερεις ανθρώπους!

Μεγαλείο ψυχής από οικογένεια 50χρονου που νοσηλευόταν κλινικά νεκρός στο Νοσοκομείο Σερρών

Μήνυμα ζωής από την είδηση, ότι οικογένεια, άτυχου συμπολίτη μας που νοσηλεύονταν κλινικά νεκρός στο νοσοκομείο Σερρών, δώρισε τα όργανά του, που μεταφέρθηκαν για μεταμόσχευση σε τρία Νοσοκομεία σε Ελλάδα και Γερμανία.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών κ. Ματάκο, η αερογέφυρα ζωής στήθηκε μεταξύ Σερρών και τριών Νοσοκομείων. Οι νεφροί και οι κερατοειδείς  μεταφέρθηκαν στο ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης ενώ οι πνεύμονες σε νοσοκομείο στο Essen της Γερμανίας, δίνοντας νέα ποιότητα ζωής σε τέσσερεις ανθρώπους.

Ο 50χρονος Γιώργος που χάρισε χαμόγελο ακόμη και με τον θάνατό του, σε τέσσερεις ανθρώπους,  ήταν, όπως ομολογούν αυτοί που τον γνώριζαν, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και  πατέρας δυο μικρών παιδιών.

Η οικογένειά του, παρά τον πόνο από το αναπάντεχο συμβαν,  πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανά του και να χαρίσει ζωή από τον θάνατο του δικού της ανθρώπου.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 23/3 με τη σερραϊκή κοινωνία να είναι συγκινημένή μπροστά στην μεγάλη πράξη προσφοράς

Advertisements