Μέγιστη ασφάλεια φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων με ιμάντες πρόσδεσης

Είστε επαγγελματίας και καθημερινά αναλαμβάνετε υπ’ ευθύνη σας την μεταφορά φορτίων; Η ασφάλεια είναι το Α και το Ω για όλα τα επικίνδυνα εμπορεύματα και η Group Science φροντίζει να σας παρέχει με τον καλύτερο τρόπο, τόσο με συμβουλευτικό τρόπο όσο και με δραστικό, την ασφαλή διαχείριση κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με τα εμπορεύματα.

Ποια είναι η Group Science;

H εταιρεία δραστηριοποιείται εκτός των άλλων και στον τομέα της ασφαλούς μεταφοράς επικίνδυνων και μη φορτίων, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου να παρέχει την πλήρη διαχείριση σε τομείς όπως η ανύψωση, η μεταφορά και η αποθήκευση.

Το εργατικό δυναμικό είναι εφοδιασμένο με εμπειρία και κατάρτιση χρόνων, ώστε να παρέχει σε όλους του πελάτες, υψηλής τεχνογνωσίας υποστήριξη, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Μειώστε το κόστος της επιχείρησης σας

Η Group Science είναι δίπλα σε κάθε επαγγελματία και βρίσκει πάντα καινούργιους διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με κάθε πελάτη. Λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου λοιπόν, η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, φροντίζοντας για την ασφάλεια και την μείωση του κόστους κάθε συνεργάτη. Πως; Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε προϊόντα με ευρωπαϊκή πιστοποίηση.

Βρείτε ιμάντες πρόσδεσης φορτίων, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, μήκους 9m, στις εξής τιμές:

  • 8,00 €/τεμάχιο (παραγγελίες από 1-20 τεμ.)
  • 7,00 €/τεμάχιο (παραγγελίες από 20-50 τεμ.)
  • 6,50 €/τεμάχιο (παραγγελίες από 50 τεμ.)

Οι ιμάντες πρόσδεσης παρέχονται σε διάφορα χρώματα, είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτα και γερά υλικά και κατόπιν συνεννόησης με το τεχνικό προσωπικό, μπορείτε να βρείτε στα μέτρα σας τα προϊόντα.

Αυξήστε την ασφάλεια των φορτίων σας, επιλέγοντας μέσα από την μεγάλη ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει η Group Science, όπως:

  • Παροχή συμβουλευτικών προτάσεων για ασφαλή μεταφορά από εξειδικευμένους συμβούλους
  • Ειδικά επαγγελματικά προϊόντα για την ασφάλεια φόρτωσης και την εσωτερική διαχείριση των φορτίων