Μεϊμαράκης από τις Σέρρες: Ενωμένοι θα πετύχουμε να βγούμε από την κρίση

Μεϊμαράκης από τις Σέρρες: Ενωμένοι θα πετύχουμε να βγούμε από την κρίση

«Με την παρουσία μας σήμερα, εδώ, θέλουμε να τιμήσουμε τους αγωνιστές και τους ήρωες όλους εκείνους που πότισαν τη γη μας με το αίμα τους, για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη. Οι εχθροί είχαν μια πολύ μεγάλη υλική υπεροχή, αλλά οι Έλληνες είχαν σθένος, είχαν ήθος και πάλευαν για την ελευθερία» είπε από τις Σέρρες που βρέθηκε για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

28η_Οκτωβρίου_2015-Σέρρες-DSC_1336Και συνέχισε: «Από εδώ, από τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στέλνουμε το μήνυμα, ότι όλοι μαζί οι Έλληνες, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα, παρά τη μεγάλη κρίση που υπάρχει, ενωμένοι, υπηρετώντας πανανθρώπινες αρχές και αξίες, θα έχουμε την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας. Ενωμένοι θα πετύχουμε να βγούμε από την κρίση. Χρόνια πολλά».

28η_Οκτωβρίου_2015-Σέρρες-DSC_1419

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. ο κ. Μεϊμαράκης είπε: “Είναι μια δημοκρατική διαδικασία, με ευγενή άμιλλα όλων των εκλεκτών φίλων. Και όποιος και να εκλεγεί, νεοδημοκράτης θα είναι και θα οδηγήσουμε τη Ν.Δ. όλοι μαζί μπροστά”.

Σε άλλη ερώτηση αν θα είναι στρατιώτης του κόμματος στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος, απάντησε:“Και πρόεδρος του κόμματος να είμαι θα παραμείνω στρατιώτης, όπως όλοι μας”.

https://youtu.be/HmX_FbDVKh0