Μελέτη, εγκατάσταση & συντήρηση ασανσέρ: Επιλέξτε Thivaios Lift για super προσφορά

Μελέτη, εγκατάσταση & συντήρηση ασανσέρ: Επιλέξτε Thivaios Lift για super προσφορά

Θέλετε να εγκαταστήσετε ένα ασανσέρ στην πολυκατοικία σας; Κάντε όλα τα βήματα σωστά για να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα με τον ανελκυστήρα. Η σωστή επιλογή της εταιρείας είναι πάνω απ’ όλα.

Η Thivaios Lift δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα ασανσέρ φέρνοντας την καινοτομία και την αξιοπιστία. Μετά από πάρα πολλές εγκαταστάσεις και μελέτες είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε έργο, όσο απαιτητικό και να είναι.

Εκπόνηση μελέτης

Μία επίσκεψη στον χώρο σας, από το έμπειρο προσωπικό είναι αναγκαία για την μελέτη της εγκατάστασής του ασανσέρ. Οι μηχανολόγοι θα συλλέξουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και θα κάνουν την μελέτη τόσο για την τοποθεσία όσο και την ασφάλεια του συστήματος, ανάλογα με τον τύπο της κατασκευής.

Στο τέλος της μελέτης βγαίνει η οικονομοτεχνική προσφορά και σε συνεννόηση με τον πελάτη ορίζονται οι ημερομηνίες έναρξης.

Εγκατάσταση

Η τεχνογνωσία της εταιρείας μπορεί να καλύψει όλο το φάσμα των επιλογών και τύπων ασανσέρ, χωρίς κανέναν περιορισμό. Στην εγκατάσταση είναι παρών ο μηχανολόγος και οι τεχνίτες, οι οποίοι συνεργάζονται για να φέρουν εις πέρας την εργασία.

Εκτός από οικιακούς που τοποθετούνται σε πολυκατοικίες, μπορείτε να βρείτε και επαγγελματικούς ανελκυστήρες, μεγάλων φορτίων ή ασανσέρ ειδικά κατασκευασμένα για ΑΜΕΑ, ακόμα και ειδικές κατασκευές για parking που προσφέρουν στάθμευση σε έναν μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων.

Τακτική συντήρηση

Μετά από ένα χρονικό διάστημα λειτουργίας του ανελκυστήρα σας, ο έλεγχος του είναι απαραίτητος, καθώς αποτελεί τη μόνη λύση για μία ασφαλή λειτουργία. Έπειτα η συντήρηση ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική από τον νόμο και ορίζεται αυστηρά από νομικό πλαίσιο.

Η ομάδα της Thivaios Lift θα εκπαιδεύσει όλους τους διαχειριστές της για να γνωρίζουν πως θα λειτουργήσουν καλύτερα τον ανελκυστήρα ακόμα και σε περίπτωση βλάβης. Έτσι, δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα.

Βρείτε ασανσέρ σε super τιμές στην Αθήνα και περισσότερες πληροφορίες για την εγκατάστασή ανελκυστήρων, καθώς και για την συντήρηση τους.

 

Advertisements