Το μέλλον της Ελληνικής κωπηλασίας στη λίμνη Πεθελινού (φωτορεπορτάζ)

Το μέλλον της Ελληνικής κωπηλασίας στη λίμνη Πεθελινού (φωτορεπορτάζ)

Στο επίκεντρο της Ελληνικής κωπηλασίας βρίσκεται η λίμνη του Πεθελινού το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου, καθώς πραγματοποιείται η 9η Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης κωπηλασίας, με συμμετοχές περίπου 200 παιδιών ηλικίας 12 έως 14 ετών 19 συλλόγων, από Ελλάδα και Κύπρο.

Ο φακός του anexartitos.gr βρέθηκε τη πρώτη ημέρα των αγώνων εκεί και μπορείτε να δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορταζ από τους αγώνες.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η διοργάνωση

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Ναυταθλητικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, τη στήριξη του Δήμου Εμμανουήλ Παπά,  και με τη  συνδρομή τόσο του Δήμου Σερρών  όσο και της   Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενείται στο κωπηλατοδρόμιο του Πεθελινού και ανατέθηκε στο σύλλογο “ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ” από την Ομοσπονδία Κωπηλασίας.

Οργανωτικά εύσημα στο σύλλογο «Κερκινίτις»

Η πρώτη μέρα των αγώνων (το Σάββατο 3/9) απέσπασε τα εύσημα τόσο των φιλοξενούμενων μικρών αθλητών, και των συνοδών τους, όσο και του προέδρου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ.Γιάννη Καρρά, γεμίζοντας ικανοποίηση τον πρόεδρο του συλλόγου «Κερκινίτις» (και ψυχή του αθλήματος στο νομό Σερρών) κ. Θεοδόση Κρέτση.

Διακρίσεις Σερραίων αθλητών

Ο Σύλλογος  “Κερκινίτις” μετά τη λήξη των αγώνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Δύο πληρώματα του Συλλόγου μας έλαβαν μέρος στην Πανελλήνια Συνάντηση. H Κιοσσέ Λίνα, στο σκιφ κορασίδων η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό του αγωνίσματος και οι Παντούσας Σωτήρης και Σύρογλου Παναγιώτης στο διπλό σκιφ Παίδων (2002-2003) οι οποίοι τερμάτισαν τρίτοι στον προκριματικό και στον επαναληπτικό και δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του αγωνίσματος. 
Συγχαρητήρια στους αθλητές του Συλλόγου μας αλλά και σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στην Συνάντηση Ανάπτυξης.

περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook