ΜΕΝΟΥΜΕ… PHOTOSHOP: Η «μεγαλειώδης» συγκέντρωση στη… μονταζιέρα

ΜΕΝΟΥΜΕ… PHOTOSHOP: Η «μεγαλειώδης» συγκέντρωση στη… μονταζιέρα

menoumeΜένουμε Ευρώπη. Αυτό ήταν το σύνθημα. Οι υποστηρικτές του Γιούνκερ, της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των άλλων παιδιών, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Οι υποστηρικτές των μνημονίων, δηλαδή, δε υπέστησαν περικοπές, εξαθλίωση, απολύσεις…

Αυτοί οι άνθρωποι ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να μην διαπραγματευτεί. Να υπογράψει χωρίς να διαβάσει, όπως αποδεδειγμένα έκαναν οι προηγούμενοι.

Εντάξει, άποψη είναι κι αυτή. Τη σεβόμαστε. Ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις του.

menoume1menoume2Όπως είναι υπόλογος και αυτός ή αυτοί που θέλησαν να παραπλανήσουν τον κόσμο, χρησιμοποιώντας το γνωστό photoshop (σ.σ. ή άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών), για να (απο)δείξει ότι η συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ήταν «η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών».

Μαζί, αβάνταραν και κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η επεξεργασία των φωτογραφιών φαίνεται ξεκάθαρα ακόμα και με γυμνό μάτι…

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τα πλακάτ. Όλα είναι φρέσκα, με μεγάλα «γεμάτα» γράμματα. Έκανε καλή δουλειά ο τυπογράφος. Αλλά, στις πορείες και τις συγκεντρώσεις, το πλακάτ συνήθως το φτιάχνει ο καθένας μόνος του. Είναι χειροποίητο και όχι βιομηχανοποιημένο.

menoume3-540x900Για τα συνθήματα που γράφονταν στα πλακάτ, ουδέν σχόλιο. Οι υποκινητές και υποστηρικτές του «Μένουμε Ευρώπη», είναι μέσα στην Ελλάδα, υποστηρικτές των ξένων. Των ξένων Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούνκερ που μας επέβαλαν τα «υπέροχα» μνημόνια. Να τους χαιρόμαστε…

Σημείωση: Όλες τις φωτογραφίες τις «κλέψαμε» από το facebook…

(πηγη: news.makedonias.gr)