Μέρος του συνδυασμού παρουσιάζει ο Θ.Μηλίδης- χωρίς τον Ηλ.Γκότση

Ξεχωριστό δρομο φαίνεται ό,τι θα χαράξη ο πρώτος σε σταυρους του συνδυασμού Ηλία Γκότσης.
Ξεχωριστό δρομο φαίνεται ό,τι θα χαράξη ο πρώτος σε σταυρους του συνδυασμού Ηλία Γκότσης.

Μέρος του συνδυασμού θα παρουσιάσει σήμερα (10/3), ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών Θεόδωρος Μηλίδης, ο οποίος ανακοινώνει και επίσημα την κάθοδό του στις ερχόμενες εκλογές.

στην πρόσκληση αναφέρει:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Θεόδωρος Μηλίδης σας προσκαλεί στην παρουσίαση μέρους του Συνδυασμού του “Εποχή Δημιουργίας”, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου GALAXY των Σερρών (Παναγή Τσαλδάρη 1).

<

p>Αποχώρηση Γκότση

Να σημειώσουμε ότι το Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Γκότσης, έσπευσε το πρωί της Δευτέρας με ανακοίνωσή του ότι  θα παραχωρήσει συνέντευξη τυπου  την Τρίτη και ώρα 12.15 στην αίθουσα συσκέψεων του Δήμου Σερρών, προεξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο το πολιτικό διαζύγιο με την παράταξη του Θ.Μηλίδη.

Ο Ηλίας Γκότσης εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σερρών από το 1990 πάντα στις πρώτες θέσεις της σταυροδοσίας. Η μοναδική φορά που δεν εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος ήταν στις εκλογές του 2006, όταν συγκρότησε δικό του συνδυασμό διεκδικώντας το δημαρχιακό αξίωμα, με… παταγώδη αποτυχία, αφού το ποσοστό που έλαβε ήταν γύρω στο 1% και τέθηκε εκτός δημοτικού συμβουλίου.