Μετά απο 6 διαρρήξεις, συνελήφθη ο «ποντικός» των ΤΑΧΙ των Σερρών

Μετά απο 6 διαρρήξεις, συνελήφθη ο «ποντικός» των ΤΑΧΙ των Σερρών

Εφιάλτης είχε γίνει τους τελευταίους μήνες για τους ιδιοκτήτες των ταξί, κυρίως, αλλά και των Ι.Χ. αυτοκινήτων ένας άγνωστος «ποντικός» που έσπαζε τα τζάμια και άρπαζε ό,τι πολύτιμο έβρισκε μέσα. Από τον περασμένο Αύγουστο, είχε διαρρήξει με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον έξι οχήματα.
Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οδήγησαν στη σύλληψη 30χρονου άνδρα, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα στην πόλη των Σερρών.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος το απόγευμα της Τρίτης 20-10-2015, έσπασε το παράθυρο σταθμευμένου οχήματος και αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα, αξίας 100 ευρώ σύμφωνα με την 48χρονη ιδιοκτήτρια.

Εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων την περασμένη Τετάρτη (21-10-2015) το βράδυ εντοπίστηκε ο 30χρονος στις Σέρρες και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω, ενεργώντας από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2015 και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, είχε διαρρήξει ακόμη 5 ταξί και 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη, από όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 150 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.