ΜΕΤΑ magazine: Δροσερό και με αέρα αισιοδοξίας κυκλοφορεί… ελεύθερο στις Σέρρες

ΜΕΤΑ magazine: Δροσερό και με αέρα αισιοδοξίας κυκλοφορεί… ελεύθερο στις Σέρρες

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΕΤΑ meta magazinο που λέμε και στα Σέρρας) κυκλοφορεί ελεύθερα (free στην καθομιλουμένη) φέρνοντας στις σελίδες του έναν αέρα αισιοδοξίας,  με αφιέρωμα στους νέους σερραίους επιστήμονες που, κόντρα στο ρεύμα των εποχών, γύρισαν από το… εξωτερικό στις Σέρρες και προσπαθούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο ξαναχτίσιμο της Πατρίδας.

Μπορείτε να μάθετε ποια καταστήματα της πόλης έχουν υπέροχες αυλές όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας  τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.

Συνεντεύξεις

Επίσης έχει συνεντεύξεις του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σαββίδη και τις προσπάθειές του για την ανάδειξη των οχυρών Ρούπελ και Ιστήμπεη ως τόπων θεματικού τουρισμού, καθώς και του νέου ηθοποιού Κωνσταντίνου Μωραΐτη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Top φωτογράφιση

Στο τεύχος ξεχωρίζει η 16σελιδη φωτογράφιση στη σερραϊκή ακτή, οπου τα μοντέλα Νίκος Παπαδόπουλος (πρώτη εμφάνιση που δείχνει ότι θα έχει μέλλον) και Ειρήνη Λαμπρίδου (κοσμεί και το εξώφυλλο) φέρνουν άρωμα καλοκαιριού στις σελίδες του περιοδικού και προβάλλουν προϊόντα σερραϊκών επιχειρήσεων.

«ζωή στις Σέρρες»

Τελος όπως πάντα οι σελίδες με τη «ζωή στις Σέρρες» όπου μπορείτε να δείτε μέσα από φωτογραφικά αφιερώματα τις βαπτίσεις του Απόστολου-Αλέξανδρου, του Στέργιου, της Αρχοντίας του Κωνσταντίνου-Εφραίμ, της Στυλιανής τους Γάμους νέων ζευγαριών, την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαίρης Κόντζογλου “Οι Μαγεμμένες” και την παράσταση της Σχολής χορού Ναταλί.

Οσοι δεν βρείτε το περιοδικό στη φυσική του μορφή, μπορείτε να το απολαύσετε στην ηλεκτρονική του μορφή εδώ