ΜΓΣ Πανσερραϊκός-Αλπικό Σκι: Ο Χρήστος Μαρμαρέλης θα παραδώσει την Ολυμπιακή Φλόγα στους Ελβετούς!

ΜΓΣ Πανσερραϊκός-Αλπικό Σκι: Ο Χρήστος Μαρμαρέλης θα παραδώσει την Ολυμπιακή Φλόγα στους Ελβετούς!

Ο αθλητής του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Χρήστος Μαρμαρέλης θα συμμετάσχει την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ( ΚΑΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ) ΣΤΑΔΙΟ στη τελετή αφής και παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας η οποία θα ταξιδεύσει μέχρι να ανάψει ο βωμός του σταδίου της Λωζάννης την 10η Ιανουαρίου 2020.

Στην τελετή αυτή επιλέχθηκε, όντας ο καλύτερος Έλληνας αθλητής της κατηγορίας και υποψήφιος ώστε να λάβει μέρος στους αγώνες, ο Σερραίος  αθλητής του Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Χρήστος Μαρμαρέλλης. Στην τελετή θα συμμετέχει από την Ελλάδα και η αθλήτρια Φαίδρα Μανιουδάκη. Οι  δύο  αθλητές  θα παραλάβουν από την πρωθιέρια την φλόγα των αγώνων  και θα την παραδώσουν στους Ελβετούς διοργανωτές .

Ο Χρήστος Μαρμαρέλης στο πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από τις Σέρρες στις 29/10/2017 στο ταξίδι της για τους Χειμμερινούς Ολυμπιακούς αγωνες του 2018 στην Νότια Κορέα.

Τον Ιανουαρίο του 2020 διοργανώνονται στην Λωζάννη της Ελβετίας οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες Νέων Αλπικού Σκι. Νέοι απ όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος σε όλα τα χειμερινά αθλήματα στην μεγαλύτερη για το 2020 διοργάνωση της Δ.Ο.Ε.

Σημειώνεται ότι είναι πρώτη φορά που Σερραίος αθλητής κατακτά αυτή την τιμή.

Η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός  συγχαίρει τον αθλητή της  Μαρμαρέλλη Χρήστο και του  εύχεται  πάντα επιτυχίες!!