ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Επιτυχημένη εκδήλωση για τα 50 χρόνια του συλλόγου

ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Επιτυχημένη εκδήλωση για τα 50 χρόνια του συλλόγου

50 χρονια Πανσερραϊκος-01Ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός πραγματοποίησε την κεντρική εκδήλωση για τα 50 Xρόνια Iστορίας του (1964-2014) την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 το βράδυ στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου “Αστέρια” της πόλης των Σερρών.

Τιμήθηκαν αθλητές,  προπονητές του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού που διακρίθηκαν και συνέδεσαν το όνομα τους με μεγάλες επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας στη 50χρονη ιστορία του

Μεταξύ αυτών που τιμήθηκαν ήταν ο προπονητής Χρήστος Αρχοντίδης, ο πρώτος αρχηγός της ομάδας του Πανσερραϊκού Θεόδωρος Φραγκόπουλος, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού που φόρεσαν την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και ποδοσφαιριστές του Πανσερραικού της περιόδου 1980-81 όταν η ομάδα των Σερρών τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

50 χρονια Πανσερραϊκος-02Στη εκδήλωση ο ΜΓΣ Πανσερραικός βράβευσε αθλητές από όλα τα τμήματα του που διακρίθηκαν σε επιδόσεις, μετάλλια και διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο.

Στην εκδήλωση εκτός από πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους, ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών   Θ.Λεονταρίδης, η αντιπρόεδρος της βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και η βουλευτής Σερρών με τη ΝΔ  Φ.Αραμπατζή.

Φωτο από το www.serresgoal.gr