ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Εμφατική φιλική ήττα από μια ανώτερη Energean Kavala B.C.

ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Εμφατική φιλική ήττα από μια ανώτερη Energean Kavala B.C.

Την ήττα με (80-37) γνώρισε η ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο πρώτο δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Καβάλας (Energean Kavala B.C.), η οποία ήταν η περσινή πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής (αντίπαλος των Ικάρων) και φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Διαφορά που φάνηκε στο παρκέ

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή στο παρκέ του κλειστού γηπέδου της Καλαμίτσας. Η Energean Kavala B.C. ήταν καταιγιστική στην επίθεση και αποτελεσματική στην άμυνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους παίκτες του Φώτη Κοκολιού.

Παίζοντας για τρία δεκάλεπτα μπάσκετ υψηλών επιδόσεων δεκάλεπτα (21-7, 24-13, 27-10). Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε (8-7) με με το τελικό σκορ στο ταμπλό να δείχνει 80-37.

Χρήσιμο μάθημα

Σίγουρα το τεστ, για την ομάδα του Πανσερραϊκού να ήταν υπερβολικά δυνατό, καθώς η διαφορά των τριών κατηγοριών μεταξύ δύο ομάδων στο μπάσκετ ήταν εμφανής και φάνηκε στο παρκέ, όμως ο Φώτης Κοκολιός έβγαλε τα συμπεράσματά του, ενώ και οι παίκτες πήραν ένα χρήσιμο μάθημα, πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για την άνοδο από τις τοπικές κατηγορίες στην Γ’ Εθνική.