ΜΓΣ Πανσερραϊκός Κρι Κρι: Η τελευταία ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών!

ΜΓΣ Πανσερραϊκός Κρι Κρι: Η τελευταία ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών!

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Πανσερραϊκού Κρι Κρι συνεχίζονται, αφού η διοίκηση της ομάδας δεν αφήνει καμία δοθείσα ευκαιρία να πάει χαμένη αν κάποιος ελεύθερος παίκτης κρίνεται από το προπονητικό επιτελείο ότι μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτήν.

Ο Ραφαήλ Πεχλιβάνος (21 ετών, power forward) που αποκτήθηκε από τον Άθλο Αλεξάνδρειας βλέπει τον κόσμο από τα 2.02 μ. και έρχεται στην πόλη μας ως φοιτητής στο Τμήμα ΤΕΦΑΑ με τις καλύτερες συστάσεις για το ταλέντο και τον χαρακτήρα του από τον προπονητή του Ηρακλή κ. Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το προπονητικό μας επιτελείο και ορισμένα μέλη της διοίκησης μετά το πέρασμά του από την πόλη μας.

Μπασκετικά βήματα

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την παιδική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης και έχει ήδη παραστάσεις από τις Εθνικές Κατηγορίες, αφού φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού Ιωνίας και του Αιγινιακού στην Γ’ Εθνική, καθώς και του Φίλιππου Βέροιας στην Α2!

Στη δοκιμή έπεισε

Η δοκιμή του στις προπονήσεις και στον πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας με τους Ικάρους έδωσε το θετικό δείγμα ότι μπορεί να βοηθήσει στους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους των «λιονταριών».
Ραφαήλ, καλώς ήρθες στη μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού και στην ομάδα που από πέρυσι άρχισε να ξαναγράφει την ιστορία της!