ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία οι κολυμβητικοί αγώνες «34α Οικονόμεια», με βραβεύσεις Ολυμπιονικών (φωτορεπορταζ)

ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία οι κολυμβητικοί αγώνες «34α Οικονόμεια», με βραβεύσεις Ολυμπιονικών (φωτορεπορταζ)

Ξεχωριστοί οι φετινοί αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός  το Σαββατοκύριακο 12/13 Νοεμβρίου 2016, για 34η χρονιά στη μνήμη του προέδρου του, Γιώργου Οικονόμου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πληθώρα συμμετοχών

Στους αγώνες είχαμε πληθώρα συμμετοχών. Στην Προαγωνιστική κατηγορία (Σάββατο 12/11) αγωνίστηκαν 247 μικροί κολυμβητές από 12 αθλητικά σωματεία (Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣ. SC PIRIN, Χ.Α.Ν. ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ, SC VIHREN, SC SANDANSKI, Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ, Ο.Θ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΛΛΟ (APOLLO), ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΟΛΥΜΒ. ΠΟΛΙΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, SC SHAMPION)

Στην αγωνιστική κατηγορία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (13/11) συμμετείχαν 145 κολυμβητές από εννέα σωματεία (Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ, Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ, Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣ., SC SHAMPION, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.)

Βραβεύσεις Ολυμπιονικών

Το Σάββατο πριν τους αγώνες της προαγωνιστικής  βραβεύτηκαν ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο Σπύρος Γιαννιώτης , η Κέλλυ Αραούζου που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες και για λίγο έχασε μια θέση στην οχτάδα των 10.000 μέτρων ανοιχτού νερού, ο προπονητής του Γιαννιώτη, Νίκος Γέμελος, ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και ο προπονητής του, Τάσος Καλλιτσάρης.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν μπόρεσε να έρθει στις Σέρρες αφού αυτές τις μέρες η σύζυγος του θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους κι έτσι την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο προπονητής του, ο Νίκος Γέμελος.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός κ. Βασίλης Χατζημιχαηλίδης είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Είναι μεγάλη μας χαρά γιατί γιορτάζουμε για 34η χρονιά τα «Οικονόμεια» που τα διοργανώνουμε στη μνήμη  του  αείμνηστου προέδρου του συλλόγου μας Γιώργου Οικονόμου. Συμμετέχουν 12 σύλλογοι κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα και τέσσερις από τη Βουλγαρία. Βραβεύσαμε κορυφαίους αθλητές και προπονητές. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που αυτοί οι μεγάλοι αθλητές που διακρίθηκαν να βρίσκονται κοντά μας. Αθλητές που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους δικούς μας μικρούς αθλητές. Στέλνουμε τις ευχές μας στον Σπύρο Γιαννιώτη που για έναν πολύ ευχάριστο λόγο δεν μπόρεσε να είναι εδώ. Επίσης πρέπει να επισημάνω ότι ο κ. Γέμελος θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος του συλλόγου μας και θα βοηθάει με τις γνώσεις του τους προπονητές μας και τους αθλητές μας».

Ο έφορος του τμήματος κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός και «ψυχή» της διοργάνωσης κ. Ζήσης Γκράτσιος είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Είμαστε ευχαριστημένοι. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό και για την ιστορία αυτών των αγώνων. Ήταν ένα γεμάτο απόγευμα, μας τίμησαν όλοι με την παρουσία τους, εκτός από τον Σπύρο Γιαννιώτη λόγω ευχάριστου γεγονότος. Το σημαντικό είναι ότι τα μικρά παιδιά χάρηκαν που είδαν μεγάλους αθλητές, τα ινδάλματα τους να βραβεύονται».

Πληρες φωτορεπορταζ σε δύο άλμπουμ στη σελίδα μας στο facebook

Προαγωνιστική Σάββατο 12/1 (292 φωτογραφίες)

Αγωνιστική Κυριακή 13/1