ΜΓΣ Πανσερραϊκός-Ποδηλασία: Χάλκινο ο Σουγιουτζόγλου στον «Γύρο Θράκης 2016»

ΜΓΣ Πανσερραϊκός-Ποδηλασία: Χάλκινο ο Σουγιουτζόγλου στον «Γύρο Θράκης 2016»

Αγωνιστικό σαββατοκύριακο για τους αθλητές του Πανσερραϊκού στο άθλημα της ποδηλασίας και μάλιστα με διάκριση. Πιο συγκεκριμένα στις 28/29 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή ο διήμερος αγώνας με την ονομασία ” Γύρος Θράκης 2016 “.

Το Σάββατο 28/5 διεξήχθη το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης  24χλμ. στο οποίο ο Σερραίος αθλητής  Μιχάλης Σουγιουτζόγλου  με χρόνο 37:03 “πέταξε” και κατέκτησε την 3η θέση  και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Time Trial Open. Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία Time Trial Ανδρών  ο Ιωαννίδης Παρίσης με χρόνο 39:52 κατετάγη 32ος .

Ο αγώνας του χρονομέτρου πραγματοποιήθηκε κάτω υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες με πολύ δυνατό άνεμο αφενός δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των αγωνιζομένων , αφετέρου δίνοντας  μεγαλύτερη  αξία στις προσπάθειες τους.

Ποδηλασία-Πανσερραϊκός-2016Η ομάδα του Πανσερραϊκού έτρεξε υπό την καθοδήγηση του προπονητή  κ. Αιμιλιανού Κασσίδη.

Η διεξαγωγή του χρονομέτρου έγινε πάνω στην Παλαιά Εθνική οδό Κομοτηνή -Ξάνθη με απολύτως κλειστή  την κυκλοφορία για τα οχήματα δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές  να δώσουν το maximum των δυνατοτήτων τους .

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού εκφράζοντας την ικανοποίηση  για το αποτέλεσμα αυτό, εύχεται καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές της ποδηλασίας.