ΜΓΣ Πανσερραϊκός-Ποδόσφαιρο: Το… χιονισμένο γήπεδο δεν αποτελεί πρόβλημα όταν αντίπαλος είναι η ομάδα… Χόκεϋ!!! (φώτος+video)

ΜΓΣ Πανσερραϊκός-Ποδόσφαιρο: Το… χιονισμένο γήπεδο δεν αποτελεί πρόβλημα όταν αντίπαλος είναι η ομάδα… Χόκεϋ!!! (φώτος+video)

Οι χιονοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας έχουν ως επακόλουθο την κάλυψη των γηπέδων με χιόνι και την ματαίωση των προγραμματισμένων αγώνων ποδοσφαίρου.

Είδαν κι απόειδαν οι παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ότι με τον καιρό δεν μπορούν να τα… βάλουν και …οργάνωσαν φιλικό παιχνίδι με τους πλέον… κατάλληλους γι’ αυτό τον καιρό, τους παίκτες του τμήματος… Χόκεϋ στον πάγο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

Παιχνίδι στο χιονισμένο γήπεδο!

Το ιδιότυπο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο χιονισμένο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών το μεσημέρι της Κυριακής 13/1 (σ.σ. την ίδια ώρα ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο γήπεδο η Πανσερραϊκή γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που μετέχει στο Πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά όπως ήταν φυσικό ο αγώνας… αναβλήθηκε).

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν κανονικά στο γήπεδο και αφού τέθηκαν συνοπτικά οι όροι διεξαγωγής ξεκίνησε το παιχνίδι, στιγμιότυπα του οποίου μπορείτε να δείτε από το φωτορεπορτάζ του anexartitos.gr και από το βιντεάκι που δημιουργήσαμε. (για την Ιστορία “νικήτρια” αναδείχθηκε η ομάδα… Ποδοσφαίρου με σκορ 5-4)

Απολαύστε τα:

[justified_image_grid facebook_id=113233932096891 facebook_album=2030730980347167 facebook_image_size=larger]