Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στην Δημοτική παράταξη «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων»

Παραίτηση Γάτσιου από την ΔΕΥΑΣ, άρνηση Τερζή να πράξει ανάλογα στην ΚΕΔΗΣ-ερωτηματικά για τις εκλογικές τους προθέσεις

Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στην Δημοτική παράταξη «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων»

Μια «ωραία ατμόσφαιρα» πλανάται στην παράταξη «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων», λίγες μόνο ημέρες μετά την πανηγυρική ανακοίνωση των 52 πρώτων υποψηφίων συμβούλων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Σερραίων Δημοτών με επικεφαλής τον Θοδωρο Αραμπατζή.

Η ανακοίνωση της λίστας των ονομάτων δημιούργησε ευλογες απορίες για τις απουσίες νυν δημοτικών συμβούλων οι οποίοι ταυτόχρονα κατέχουν και σημαντικές θέσεις διοίκησης στον Δήμο, όπως ο κ. Βασίλης Τερζής, ο οποίος είναι Πρόεδρος στην ΚΕΔΗΣ και ο Ιωάννης Γάτσιος Πρόεδρος στην ΔΕΥΑΣ.

Παραίτηση Γάτσιου

Την Πέμπτη 24/1 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Ιωάννης Γάτσιος με μια λιτή δήλωση υπέβαλλε την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης καθώς και από όλες τις θέσεις που κατέχει στα διοικητικά συμβούλια δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Διατηρώντας μόνο την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γάτσιος, ο οποίος ήταν και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε. Λευκώνα και κατέχει τη θέση μέλους στο ΔΗΠΕΘΕ, στον ΟΠΑΚΠΑ, στη σχολική επιτροπή Β΄ Βάθμιας Εκπ. Σερρών και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, δεν έχει πάρει απόφαση αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, όμως η παραίτησή του δείχνει πως μάλλον θα κατέβει, όχι όμως με τον Θόδωρο Αραμπατζή της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων».

Αρνηση Τερζή και περι… “έρωτος”

Τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Π.Αγγελίδης κάλεσε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να δηλώσει αν θα θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Πρωτοβουλία», αλλιώς αν θέσει υποψηφιότητα με άλλον συνδυασμό, να παραιτηθεί από τα αξιώματά του!!!

Ο κ. Τερζής, όταν του μετέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ, τις δηλώσεις του Δημάρχου, αρνήθηκε να απαντήσει για τις προθέσεις του, ενώ αρνήθηκε και να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου της ΚΕΔΗΣ, καθως όπως υποστήριξε κάνει καλά τη δουλειά που του ανατέθηκε.

Στην επωδό δε του Δημάρχου ότι «είναι ερωτευμένος με την καρέκλα», απάντησε πως «είναι ερωτευμένος με την γυναίκα του»!!!